star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 103m²


Ár:

135 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a 13. kerület frekventált részén, a Visegrádi utcában, egy 103 m2- es, kitűnő adottságokkal rendelkező, felújított lakás! A látványtervek alapján már készül az ingatlan, hamarosan a burkolás is elkészül. Az ingatlan kivételes adottságának köszönhetően nappali plusz 3 hálószoba, dupla komforttal.A lakás a ház 3. emeleten helyezkedik el és a hatalmas ablak felületeknek köszönhetően egész nap napfényben úszik, a nappalihoz egy erkély is tartozik. A lépcsőház gyönyörű állapotban van és a ház lifttel is rendelkezik.Prémium minőségű vadonatúj ingatlan lesz, azonnal költözhető állapotban, konyhabútorral. Az egész lakásban új festés, tapéta, lámpa, kapcsoló, rejtett világítás, melegburkolat, rejtett világítások fürdőszobabútorok, zuhanykabin, szerelvények, szóval mint egy új ingatlan.Kiemelkedő a lokáció és az infrastruktúra. A Duna part, boltok, pékség, gyógyszertár, étkezdék, szépségszalonok - 1 perc sétatávon belül találhatóak. Mélygarázst a közelben lehet bérelni.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6672962


+36 30

Ingatlannet kód: NET6672962


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Visegrádi utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 310 680 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6672962. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.