star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

40 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 40m²


Ár:

40 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
15 ezer Ft
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó szeretett kis lakásunk a XIII. kerület csendes, zöldövezeti részén. A lakás egy 2 szintes társasház magasföldszintjén található, csendes, parkos területen. 

A lakásba lépve az előszobában találjuk magunkat. Balra egy tágas nappaliba lépünk, ami keleti tájolásának köszönhetően délelőtt napfényben úszik. A nappali ablakai egy hátsó parkra néznek, így nincs átjáró forgalom, a fák lombjai pedig a nyári melegben segítik bent tartani a kellemes levegőt. Az előszobából nyílik a kádas fürdőszoba és a különálló mellékhelyiség. Tovább haladva a konyhába, illetve a hálófülkéhez jutunk. A lakás ezen része nyugati tájolású. 

4 éve kapott új padlóburkolatot a konyha, előszoba, illetve a hálószoba, a nappaliban az eredeti fa parketta van felújítva. Egy tisztasági festés után akár költözhető is. 

A lakáshoz tartozik egy zárható saját pince, illetve a lakás alatt bérelhető még egy pincehelyiség -ehhez a lakástulajdonosának előbérlési joga van. 

A lakás jelenlegi elosztásával ideális egy kezdő lakásnak, kis átalakítással akár tágasabb tereket is kaphatunk. 

A lakóközösség kulturált, rendezett. A környék csendes, iskola, óvoda, játszótér, bevásárlási lehetőségek séta távolságra. A 3-as metró 10 perc sétatávolságra, ezzel a belváros is könnyedén elérhető. Másik irányba indulva az újpesti csomópontnál távolsági buszok, illetve vonatok elérhetőek. 

Várom hívását a +36206205263-as telefonszámon. Amennyiben nem tudtam felvenni, kérem hagyjon üzenetet és visszahívom. Megtekintés a délutáni/esti órákban, illetve hétvégenként is lehetséges. 

 

 

 


Elhelyezkedés

1139, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Fiastyúk utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6689154


Ingatlannet kód: 6689154


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Fiastyúk utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 40 m². A téglalakás ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zita Tóth hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.