star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1896
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ Bp. VII. kerületben, a VÁROSLIGET szomszédságában egy felújított, 78 m2-es, 2+2 félszobás lakás.

Az ingatlannak otthont adó, 1896-ban épült nagypolgári épület külleme és lépcsőháza is GONDOZOTT, szépen karbantartott.
A lakás az 1. emeleten található, a házban lift nincs. Az amerikai konyhás nappali és az abból nyiló szoba utcai fekvésű, csendes, a nagyméretű ablakoknak köszönhetően világos. Az egyik félszoba a ház belső udvarára, a másik a bevilágító udvarra néz.A WC-s fürdő az előszoba mellett a nagyobb hálószobából is megközelíthető. A külön WC mellett van egy 2 m2-es kamra, amit egybenyitva a WC-vel egy további zuhanyzós fürdőszoba is kialakítható.
A 3,83 m-es belmagasságnak köszönhetően akár galériázható is.
A lakást 2020-ban újították fel, melynek során cserélve lett a teljes elektromos- és vízhálózat, a melegburkolatok, felújították a vizes helyiségeket, kialakították az amerikai konyhás nappalit.
A lakás alkalmas nagyobb család otthonának, vagy rövid- és hosszútávú kiadás céljából befektetésnek is.

Lokációját tekintve a közelben található az Állatorvosi Egyetem, a Garay piac, az Aréna pláza, a Keleti pályaudvar, közintézmények, kikapcsolódásra a Városliget, Állatkert, Hősök tere. Pár perc sétára van megállója a 70/74/75/79-es trolinak, a 30/30A6230-as busznak.

Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus,. hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Peterdy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6706784


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Peterdy utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1896, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 024 359 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csonka Henrietta Katalin referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.