star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

73,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 46m²


Ár:

73 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
18 ezer Ft
Építés éve
2004
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Itt kezdődik minden, a belvárosban. Rendkívül jó tömegközlekedés, infrastruktúra, kulturális élet, éttermek, kávézók. Az Astoriától 5 percre, a Deák tértől 10 percre gyalog, azonban csendesebb helyen található ez a világos, de mégis hűvösebb, keleti tájolású 46 m2-es lakás. Az épület a Wesselényi utca felől közelíthető meg, a lakás hatalmas ablakai a Síp utcára néznek a második emeleten, ami inkább harmadik emeleti magasság. Az épület újszerű állapotban van, 2004-ben, jó minőségben épült meg, így az épület felújítására még sokáig nem lesz szükség. A használatból adódóan a lakás jelenleg egyszobás, elrendezése azonban olyan kedvező, hogy nagyon könnyen ki-ki kedve szerint, kevés anyagi ráfordítással átalakíthatja 1,5 vagy akár 2 külön hálószobás lakássá, közösségi étkezős tartózkodóval, amennyiben a vevő Airbnb-ben gondolkodik. A házban több lakást adnak ki rövid távra, a lakás két közvetlen szomszédja viszont állandó lakó. A fotókhoz többféle alaprajzot is csatoltunk, és a 1,5 szobás változatról látványterveket. A lakás árában a fotókon látható összes gépészeti berendezés és bútor benne van, ami igény szerint maradhat, vagy kiürítésre kerülhet. A lakás azonnal költözhető!A lakáshoz egy teremgarázshely is tartozik (13 m2), ami autós lifttel kényelmesen megközelíthető. A lakás jelenleg garázzsal együtt eladó.Kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!


Elhelyezkedés

1077, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Wesselényi utca utca 12


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6716628


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Wesselényi utca utca 12) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 73,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 600 000 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Hedvig Helmeczi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6716628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.