star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 845 m²

    telek

Vételár:

34,4 millió Ft

Eladó ház Pápa

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 845 m² telek

  • Eladó ház Pápa

  • 110m²


Ár:

34 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1949
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nagyon jó ár-érték arányú ajánlat! Kizárólag ingatlanirodánk kínálatában!
Megvételre kínálom Pápa város csendes utcájában, az új 83.-as számú főközlekedési úttól mintegy 500 méterre, a Göncöl utcában elhelyezkedő, felújítandó állapotú családi házat.
Az ingatlan lakórésze 110 m2 hasznos alapterületű, ami jelenleg kettő lakóegységre van osztva, azonban egy befalazott ajtónyílás kibontásával ismét egy lakótérré alakítható. Az ingatlanban 3 szoba, előszoba-nappali, 2 konyha, éléskamra, 2 fürdőszoba- Wc, valamint közlekedő helyezkedik el. A belső tér kialakításából adódóan igény szerint alkalmas a változtatásra, átgondolt megoldással kialakítható a családi közös tér a 3 hálószoba megtartása mellett.
A különálló 25 m2 épületbe is ki van építve a víz, csatorna, illetve a villany, eredetileg lakás céljára épült, így kialakításából adódóan alkalmas egy garzonlakás funkciójának betöltésére.
Az udvarban pince is megtalálható, ami nagyon hasznos kelléke lehet egy kertes családi háznak.
A telek alapterülete 845 m2.
Az otthon melegéről gázkonvektor, elektromos hőtárolós kályha, valamint vegyes tüzelésű kályhák gondoskodnak.
A használati melegvizet villanybojlerek állítják elő.
Az épület felújítandó állapotban van, per és tehermentes, azonnal birtokba vehető, az ingatlan alapterülete alkalmas CSOK+ kedvezményre!
Az ingatlan kitűnő ajánlat azok számára, akik szeretnének a város csendes és megbízható környezetében élni. A telken lehetőség van a kertészkedésre, a konyhakertben ki-ki megtermelheti a családja számára a zöldség és gyümölcsféléket.


Elhelyezkedés

Pápa, Göncöl utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6687567


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6687567

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pápai (Göncöl utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 845 m². További jellemzői: az építés éve 1949, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 34,4 millió Ft, négyzetméter ára 312 727 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pánczér László referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687567. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.