star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 79m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budapesten a 17. kerületben, családi házas környezetben 4 lakásos társasházban 1. emeleti 74 m2-es lakás + 9m2-es erkély, kertkapcsolattal eladó!A társasház 2008-ban épült 30-as téglából, az ablakok műanyagból készültek. A lakás fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal.Ez a 74 m2-es lakás kényelmes elrendezésű, 2 hálószobával és tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A kényelmes méretű fürdőszoba és a külön WC csak tovább növeli lakás praktikumát. A nappaliból pedig közvetlenül ki lehet lépni egy fedett, 9 m2-es teraszra, mely délnyugati tájolású, így ideális hely a pihenésre és a kikapcsolódásra.A lakáshoz tartozik saját használatú kert, amely kiváló lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekhez és a friss levegőn való időtöltéshez. Emellett a lakáshoz egy felszíni, kerítésen belüli parkoló is tartozik, így mindig biztosított az autóparkolás lehetősége. Az ingatlan tehermentes, üres, a teljes vételár kifizetését követően rövid időn belül költözhető!
Berényi Zoltán +36209420042

Referencia szám: LK076359


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6706300


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6706300

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 884 810 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Zoltán referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706300. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.