star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 40m²


Ár:

66 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1895
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XII. Buda szívében, a Mammut bevásárlóközponttól, Déli pályaudvartól pár lépésre, gyönyörűen felújított társasházban eladó egy nappali + 2 hálószobás, igényesen és teljeskörűen felújított lakás.

Az amerikai konyhás nappali mellett két élhető méretű hálószoba található, az egyikhez gardrób is tartozik.

Az ingatlant a közelmúltban teljes körűen felújították: új műanyag nyílászárókat, valamint bejjárati ajtót építettek be, a lakás teljes villamos-valamint vízhálózatát újjáépítették, a fűtésről korszerű, elektronikus termosztát szabályozással, gyerekzárral, túlmelegedés elleni védelemmel ellátott fűtőpanelek gondoskodnak, melyek okostelefon alkalmazással és WiFi-vel, távolról is vezérelhetőek.Az igényes IKEA konyhabútpr a hozzá tartozó gépekkel (sütő, főzőlap, páraelszívó) az ár részét képezi! Az ingatlanban a burkolatok, szaniterek is teljesen újak, a melegvíz ellátásról modern, energiatakarékos ARISTON villanybojler gondoskodik.

Az ingatlan fenntartási költsége RENDKÍVÜL KEDVEZŐ, a közös költség 8.000,- Ft. A társasház stabil anyagi helyzetben van, a lakóközösség kiváló.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Városmajor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6722952


+36 30

Ingatlannet kód: NET6722952


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Városmajor utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1895, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 672 500 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Gosztonyi Éva referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6722952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.