star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

63,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 62m²


Ár:

63 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
26,5 ezer Ft
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Kizárólag a Belle Maison Ingatlan kínálatában! Léber Antalné +36 20 886 8368MOM PARK ÉS TESTNEVELÉSI EGYETEM KÖZELÉBEN, Krisztinaváros kedvelt utcájában, Buda szívében eladó egy 62 m2-es, félemeleti, 1,5 szobás, átlagos állapotú lakás.A társasház mindössze 8 lakásos, a lakóközösség nagyon jó. Az épület kívül-belül rendezett állapotú.A lakás tulajdoni lap szerint magasföldszinti, valójában a félemeleten helyezkedik el.Tájolásának köszönhetően /DK-i/ reggeltől délutánig napfényes, ugyanakkor nem melegszik fel túlságosan még a nyári nagy melegben sem.Az ingatlan elosztása ideális: az impozáns méretű, utcai fekvésű nappali /25 m2/ és a csendes, belső kertre néző kis hálószoba külön nyílnak, a fürdő és a WC szintén.A nagy ablakos, világos, étkezős konyha kellemes, tágas méretű /10,4 m2/, szintén a belső kertre néző.A konyha mellett van a speijz.Minden helyiség ablakos /WC kívételével/, a fürdőszoba nagy ablaka a lichthof-ra nyílik.A lakás belmagassága /3,2 m/ lehetővé teszi fekvő galéria kialakítását. A hálószobában már kiépítésre került.Fűtés: gáz cirkó, a kazán kondenzációs, a kémény bélelt.Közös költség: 26.500,- Ft/hó / víz, szemétszállítás stb./Környék: Ez a XII. ker. egyik legkeresettebb része:MOM park Bevásárló Központ, MOM Sportuszoda és Sportközpont, Testnevelési Egyetem pár perc sétával elérhető.Közlekedés: kíváló, villamos/buszmegállók pár percre gyalogosan, M2 metró és a Déli pályaudvar szintén.RENDELŐNEK, IRODÁNAK IS REMEK VÁLASZTÁS ! !AZONNAL KIADHATÓ ! !


Elhelyezkedés

1126, Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros, Márvány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6692249


Andrea Juhászné M.

Andrea Juhászné M.

Hirdető további ingatlanjai
Andrea Juhászné M.

Andrea Juhászné M.

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6692249

Andrea Juhászné M.

Andrea Juhászné M.

Hirdető további ingatlanjai
Andrea Juhászné M.

Andrea Juhászné M.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, krisztinavárosi (Márvány utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 63,8 millió Ft, négyzetméter ára 1 029 032 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Andrea Juhászné M. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6692249. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.