star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 159 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

199 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 159 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 159m²


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1987
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XII. kerületben az Istenhegyi úton eladó, egy 159 nm-es, városi örök-panorámás, csendes, több teraszos, belső kétszintes lakás.Az ingatlan egy rendezett, négy lakásos társasház első és egyben zárószintjén található. A lakás két frontos, így az ősfás Óra út felé is néz. Az Óra útra néző, csendes délnyugati oldalán a szintenként egy-egy L alakú 11,5 négyzetméteres fedett terasz nyújt pihenési lehetőséget. A lakás észak-keleti oldalán 17 négyzetméteres teraszról tárul elénk a városi panoráma. A házhoz egy osztatlan közös kert tartozik.Jelenlegi elrendezésében az alsó szinten egy nappali a hozzátartozó L alakú 11,5 nm-es erkéllyel, egy vendég/dolgozószoba egy kis erkéllyel, egy panorámás fürdőkádas fürdőszoba a hozzá tartozó mellékhelyiséggel, és egy tágas, ablakos gépesített konyha. Az emeleten szintén két szoba, melyből az egyiknek L alakú 11,5-nm-es erkélye van, míg a másik szobának egy lélegzetelállító városi panorámával rendelkező 17 nm-es terasza. Az emeleten egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel található. Az ingatlan az öntartó monolit födémeknek köszönhetően rendkívül jól alakítható, mert a tartó főfalak kivételével minden fal mozgatható, vagy kivehető egy nagy tér kialakításáért, vagy akár a jelenlegi szobaszám növelhető.Az ingatlan állapota kiváló, folyamatosan karbantartott. Korszerű nyílászárókkal, redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelt. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, a hűtésről légkondicionáló. Az ingatlant körbeölelő fáknak köszönhetően a légkondicionáló használata akár mellőzhető is.Az ingatlanhoz tartozik egy utcáról, automata ajtóval nyíló, 17 nm-es garázs, mely kényelmes beállást biztosít akár egy nagyobb terepjáró részére is. A méretéből adódóan még tárolási lehetőséget is biztosít.A garázs megvásárlása nem kötelező, ára a lakás vételárán felül 15 M Ft.Az ingatlan Buda elegáns környékén található, Normafához és Svábhegyhez közel, a nyugodt, zöld környezetben, mely kiváló lehetőséget nyújt kirándulásokhoz, sétákhoz.A közelben elit oktatási környezetben megtalálható német, osztrák és angol nyelvű gimnázium, általános iskola, óvoda is.Bevásárlásra és kikapcsolódásra elérhető pár perc sétára élelmiszerbolt, benzinkút és játszótér. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, könnyen megközelíthető a belváros, és lehetőség van az utcai ingyenes parkolásra is! Sétatávolságra található a 21, 21A és a 212-es busz megállója, amellyel tömeg-közlekedve is gyorsan, közvetlenül elérjük Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér, BAH-csomópont, Újbuda-központ és a Boráros tér megállóit, illetve az M2-es és M4-es metrót.További információkért és a megtekintés miatt kérem, keressen elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Istenhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6665570


+36 30

Ingatlannet kód: NET6665570


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Istenhegyi út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 251 572 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gosztonyi Éva referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665570. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.