star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 115m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Emelet
4.
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

VII. ker., Almássy téren eladásra kínálunk egy 115 nm-es, 3 szobás, tágas, 4. emeleti téglalakást! A társasházban az airbnb is engedélyezett!

Ha Önnek fontos a jó közlekedés, infrastrukturális ellátottság, és a felújítástól sem zárkózik el, nézze meg ezt a jó adottságú, sokoldalúan hasznosítható ingatlant!

A tágas lakás minden helyisége ablakos és külön nyíló, így egy nagy családnak is kényelmes otthona lehet! Adottságai és a lokáció miatt rövid és hosszú távú kiadásra is ajánljuk! A jó közlekedés, és az ingatlan alaprajzi elrendezése miatt kiválóan hasznosítható irodaként, rendelőként is!

A lakás csendes, belső udvari, a függőfolyosó utolsó lakása. Nagyobb része lakható, de korszerűsítést igénylő, míg a középső szoba, és két kamra erősen felújítandó állapotban van. A középső szobában jelenleg nincs fűtés kialakítva, a másik 2 szoba gázkonvektorral fűtött.
Az eredeti fa bejárati ajtó, és az ablakok felújítandó állapotban vannak. A kényelmet az ablakos vendég Wc, a tárolást 3 kamra is segíti.

Extra: A lakás bejárati ajtaja melletti szoba megnyitható a függőfolyosóra, így a 25 nm-es szoba akár külön vállalkozás, iroda, rendelő számára is használható a lakástól elkülönítve is.

Közös költség felújítási alappal és szemétdíjjal: 26.000 Ft, minden egyéb egyedi fogyasztás szerint. Tehermentes, azonnal költözhető. Akár bútorozottan is.

Épület: 1940-ben épült, 2 lépcsőházas, folyamatosan karbantartott, átlagos állapotú, 4 emeletes, liftes. A lakóközösség jó, csendes. Az utóbbi években történt felújítások: kapualj, és a tető teljeskörűen felújított, a lift folyamatosan karbantartott.

További kérdéseivel és megtekintés egyeztetése miatt várom hívását!

A környékről:

Középső-Erzsébetváros közepes forgalmú utcája. A környék nagyvárosias, jó közlekedés és infrastrukturális ellátottság jellemzi.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Almássy tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6700581


Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Almássy tér) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 739 130 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Erika referens a Balla Ingatlan - XIV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.