star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

129,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 88m²


Ár:

129 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Belvárosi Luxuslakás - Teljeskörűen Felújítva 2023-banEladó egy 2023-ban teljeskörűen, magas minőségben felújított lakás a belváros szívében. A lakás a legkorszerűbb megoldásokkal és prémium anyagokkal készült, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítse.Kiemelt Tulajdonságok:Padlófűtés és Klímaberendezés: Padlófűtés, radiátorok és hűtő-fűtő klíma biztosítja az egész éves komfortot.Új Nyílászárók: Vadonatúj, háromrétegű műanyag ablakok teljes hangszigeteléssel, így olyan csendes, mintha egy vidéki utcában lenne.Prémium Anyagok: A lakás felújítása során kizárólag prémium olasz anyagokat használtunk.Két Fürdőszoba: A lakás két fürdőszobával rendelkezik, melyek közül az egyik közvetlenül a fő hálószobából érhető el.Tágas és Világos Tér: Óriási amerikai konyhás nappali, amely tágas és fényes, tökéletes családi és baráti összejövetelekhez.A Ház:Jó Lakóközösség: Csendes és rendezett lakóközösség, stabil anyagi háttérrel.Felújítások: A házban jelenleg is zajlanak a belső és külső felújítások.A Környék:Kiváló Elhelyezkedés: Minden fontos helyszín könnyen elérhető. A körút 3 perc sétatávolságra van, és itt kezdődik a Városligeti fasor, valamint a Városliget is mindössze 3 perc gyalogos távolságra található.Ajánljuk:Családoknak: Ideális nagycsaládosok számára, akik kényelmes és tágas otthonra vágynak.Belváros Szerelmeseinek: Akik élvezik a belváros nyüzsgését és közelségét, illetve akiknek munka miatt fontos a központi elhelyezkedés.Befektetőknek: Kiváló befektetési lehetőség, mivel a házban engedélyezett az Airbnb.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Keressen minket bizalommal a részletekért és tekintse meg személyesen ezt a csodálatos lakást!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Király utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6696776


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Király utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 129,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 471 591 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696776. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.