star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

97,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86m²


Ár:

97 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
31 ezer Ft
Építés éve
2004
Emelet
5.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
24 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

            A Nyugati pályaudvartól 5 perces sétával elérhető (Rózsa utca), 2004-ben épült lakóparkban kétszintes társasházi tégla öröklakás, két (keleti és nyugati) egyenként 12-12 m2 terasszal eladó! Az alsó szinten: nappali, hálószoba és tusoló WC-vel, a felső szinten: szoba (a Budai Vár és a tüzijátékok is láthatók az ablakból), konyha és fürdőszoba WC-vel. Minden helyiségben méretre készített bútor van, mely a lakással együtt az adásvétel tárgya.A fogyasztások (hidegvíz, melegvíz, fűtés) egyedileg mértek. A ház kertje parkosított, pihenőkkel, szökőkúttal és rengeteg madár csicsergésével. Értékálló befektetésnek is kitűnő!

A ház előtt három trolibusz-járat áll meg. A lakóparkból öt perc sétára van a WestEnd, az 5000 négyzetméteres Eiffel park, sok zöldfelülettel, lépcsőzetesen süllyedő szökőkúttal, zenés szórakozóhellyel, rendezvényekkel, télen korcsolyapályával illetve Spar, Tesco, Lidl, Aldi, Penny, DM, Posta. A troli két megálló utazás után a Lehel piac bejáratánál tesz le.

Méret: 69,1 m2 + 9,65 m2 (190 cm alatti) + 24,44 m2 (teraszok) 

Ár: 97,99 Millió

Kapcsolat: (kizárólag magánszemélynek, ingatlanközvetítő már van megbízva): rekasebestyen2007@gmail.com


Elhelyezkedés

1064, Budapest, VI. kerület, Terézváros, Rózsa utca 94


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6691503


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Rózsa utca 94) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 97,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 139 419 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reka Sebestyen hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.