star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

97,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 86m²


Ár:

97 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
31 ezer Ft
Építés éve
2004
Emelet
5.
Szobák száma
3
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint

Az ingatlanról:

            A Nyugati pályaudvartól 5 perces sétával elérhető (Rózsa utca), 2004-ben épült lakóparkban kétszintes társasházi tégla öröklakás, két (keleti és nyugati) egyenként 12-12 m2 terasszal eladó! Az alsó szinten: nappali, hálószoba és tusoló WC-vel, a felső szinten: szoba (a Budai Vár és a tüzijátékok is láthatók az ablakból), konyha és fürdőszoba WC-vel. Minden helyiségben méretre készített bútor van, mely a lakással együtt az adásvétel tárgya.A fogyasztások (hidegvíz, melegvíz, fűtés) egyedileg mértek. A ház kertje parkosított, pihenőkkel, szökőkúttal és rengeteg madár csicsergésével. Értékálló befektetésnek is kitűnő!

A ház előtt három trolibusz-járat áll meg. A lakóparkból öt perc sétára van a WestEnd, az 5000 négyzetméteres Eiffel park, sok zöldfelülettel, lépcsőzetesen süllyedő szökőkúttal, zenés szórakozóhellyel, rendezvényekkel, télen korcsolyapályával illetve Spar, Tesco, Lidl, Aldi, Penny, DM, Posta. A troli két megálló utazás után a Lehel piac bejáratánál tesz le.

Méret: 69,1 m2 + 9,65 m2 (190 cm alatti) + 24,44 m2 (teraszok) 

Ár: 97,99 Millió

Kapcsolat: (kizárólag magánszemélynek, ingatlanközvetítő már van megbízva): rekasebestyen2007@gmail.com


Elhelyezkedés

1064, Budapest, VI. kerület, Terézváros, Rózsa utca 94


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6691507


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Rózsa utca 94) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A téglalakás ára 97,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 139 419 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reka Sebestyen hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691507. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.