star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 95m²


Ár:

35 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

35.990.000,-

Belvárosban szeretnél lakni? Szereted a pörgést, mégis nyugalomra vágysz?

Szeretnéd egy polgári házban egy hatalmas lakás lehetőségeit kihasználni?

Akkor ezt az ingatlant látnod kell!!!

A Bács-Kiskun Vármegye, Kiskunhalas, Kossuth utcán kínálom eladásra ezt a tégla építésű, 2. emeleti, 3 szobás lakást. A társasház az 1910-es években épült, amely az ingatlan állapotán nem látszik.
Az ingatlan a tulajdoni lap szerint 85 m2, ténylegesen azonban ennél jóval nagyobb, 95 m2.
A lakásba belépve egy előtérben találjuk magunkat, amelyből jobbra nyílik egy kamra, valamint egy különálló WC, és fürdőszoba helyiség. Ezek a helyiségek hideg burkolattal ellátottak.
A bejárattól balra egy tágas, világos konyhába érhetünk.
A bejárati ajtóval szembe tovább haladva egy közel 30 m2-es nappaliba érkezünk, amelyből balra és jobbra is nagyméretű szobák találhatók. Minden szoba parkettás és a nagy ablakaiknak köszönhetően rendkívül világosak.

Az otthon melegéről gáz cirkó kazán gondoskodik központi fűtéssel, radiátoros hőleadókkal. A kazán cseréje 2023-ban valósult meg.
A lakás belmagassága 3,18 m.
A közös költség: 13.000,- amely magában foglalja a lépcsőház takarítását, biztosítást, felújítási alapot, valamint a lakás teljes vízfogyasztását. Mivel külön víz almérővel nem rendelkezik az ingatlan, így kizárólag gáz és villanyszámlát kell fizetnie az új tulajdonosnak.

A nyílászárók cseréje nem valósult meg az ingatlanban.

A lépcsőház rendkívül tiszta, rendezett, jó lakóközösséggel. A lépcsőház alsó szintjén egy közös, nagyméretű, fedett tároló is rendelkezésre áll, azonban ezen túl a padláson egy saját, kizárólagos használatú tároló is a vételár részét képezi.
A lakás felett már csak a padlás található, így fenti lakó zaja nem zavarja meg a lakás új tulajdonosának nyugalmát.
Az ingatlan, mivel ténylegesen nagyobb, mint a tulajdoni lapon, így NEM CSOK PLUSZ képes, azonban a finanszírozása Fundamenta kölcsönből megoldható, amely a piacinál kedvezőbb feltételekkel igényelhető, melynek intézésében állok vevők rendelkezésére.

Ennél belvárosibb lakást már nem is találhatnál. Itt minden 1 percre van gyalog: élelmiszerbolt, óvoda, iskola, középiskola, posta, pékség, mozi….

A lakás irányára: 35.990.000,-


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Kossuth utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6668225


Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6668225

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Kossuth utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 378 842 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6668225. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.