star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas, Kertváros

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas, Kertváros

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas, Kertváros

  • 57m²


Ár:

28 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas Kertvárosban eladó egy kétszobás, 57m2-es, 3. emeleti erkélyes lakás, a hozzá tartozó garázzsal. A világos, jó elosztású lakásban található kettő szoba, konyha-étkező egyben, előszoba, fürdőszoba, WC, tároló és egy tágas erkély. A szobák parkettások, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárókat műanyagra cserélték és redőnnyel szerelték fel. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. A lakásban lévő beépített bútorok, valamint a hozzá tartozó garázs tárolóval a vételár részét képezik. A közelben bolt, posta, óvoda, iskola, fodrászat, orvosi rendelő, patika pár perc sétával megközelíthető. A hatlakásos társasházi lakás kedves, barátságos, csendes szomszédai várják az új lakókat. Vevő ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Kamra
4.2m²
Erkély
6.8m²
Szoba
4.7m²
Wc
1.2m²
Fürdőszoba
3.5m²
étkező
8.3m²
Szoba
11.4m²
Szoba
25.8m²

Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6717330


+36 30

Ingatlannet kód: NET6717330


Az általad megtekintett eladó Kiskunhalas, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 507 018 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Péli Szilvia referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.