star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 81m²


Ár:

119 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
5.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Szeretnéd megteremteni álmaid otthonát Budapest szívében? Most itt a lehetőség! A Kapás utca és a Margit körút találkozásánál egy exkluzív, legfelső emeleti, 82 m²-es, erkélyes lakás vár Rád, ami jelenleg felújítás alatt áll. Ez az ingatlan egy üres vászon, amit saját ízlésed és igényeid szerint alakíthatsz ki.

Még saját igényeid szerint alakítható - Ragadd meg a lehetőséget!

A felújítás során nemcsak esztétikai, hanem műszaki szempontból is teljesen megújul a lakás, összhangban a társasházban végzett munkálatokkal. Az elmúlt években felújították az elektromos hálózatot, jelenleg pedig a tető és a függőfolyosók korszerűsítése zajlik, így biztos lehetsz benne, hogy egy modern, minden igényt kielégítő otthonba költözhetsz.

Kiváló elhelyezkedés - Minden karnyújtásnyira!

A lakás a város egyik legkeresettebb részén található, ahol minden szükséges szolgáltatás pár lépésre elérhető. Üzletek, éttermek, kávézók, gyógyszertár - mind csak egy karnyújtásnyira. Pár perc sétával vagy tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatsz a Mechwart ligetbe vagy a Szél Kálmán térre, így a város lüktető élete mindig a közelben lesz.

Minőségi anyagok és modern technológia

A felújítás során csak a legjobb anyagok kerülnek felhasználásra. VEKA profilos műanyag nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval és redőnnyel gondoskodnak a csendes és energiatakarékos otthonról. A kondenzációs gázkazán és a hűtő/fűtő klíma garantálja a lakás ideális hőmérsékletét egész évben. A modern LED világítás pedig nemcsak energiatakarékos, hanem hangulatos fényt is biztosít.

Szabadon választható burkolatok - Alakítsd ki a saját stílusod!

Most még lehetőséged van a burkolatok kiválasztására, így teljes mértékben a saját ízlésedhez igazíthatod az otthonodat. Legyen szó elegáns márványról, meleg fa burkolatról vagy modern csempéről, itt minden álmod valóra válhat.

Engedélyezett Airbnb - Befektetők figyelmébe!

A társasházban engedélyezett az Airbnb, így akár befektetésként is tökéletes választás lehet ez a lakás. Budapest népszerű turista célpont, így garantált a magas kihasználtság és a biztos bevétel.

Per-, teher- és igénymentes ingatlan

Az ingatlan jogilag rendezett, per-, teher- és igénymentes, így azonnal birtokba veheted.

Irányár: 119,9 millió forint

Ez az ár a kulcsrakész, felújított állapotra vonatkozik. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és teremtsd meg álmaid otthonát Budapest egyik legjobb részén!

Lépj kapcsolatba velünk még ma, és ismerd meg ezt az egyedülálló ingatlant!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Országút, Kapás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6720271


+36 30

Ingatlannet kód: NET6720271


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, országúti (Kapás utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 480 247 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prestige Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Országút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.