star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 66m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1976
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Soroksáron eladó külön bejáratú, belső kétszintes felújítandó lakás, saját kertrésszel és terasszal

Eladóvá vált Soroksáron egy külön bejáratú, belső kétszintes, felújítandó állapotú lakás, amely csendes mellékutcában található, kiváló közlekedési lehetőségek mellett. Az ingatlanhoz egy privát, saját használatú kertrész és egy terasz tartozik, amely a kényelmes pihenést és kikapcsolódást szolgálja.

Az alsó szinten amerikai konyhás nappali kialakítása várható, amely közvetlen kapcsolatban áll a terasszal és a kerttel, így ideális választás lehet azok számára, akik nyugalmas, zöld környezetben szeretnének élni. Az emeleti részen két szoba található, amelyekhez további 35 nm-es, még beépítetlen tetőtér is tartozik, számos lehetőséget kínálva a jövőbeli bővítésre vagy átalakításra.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik saját igényeikre szabva alakítanák ki otthonukat.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokbevehető


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6700722


+36 50

Ingatlannet kód: NET6700722


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Soroksár) házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A házrészről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1976. A házrész ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 756 061 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700722. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.