star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 032 m²

    telek

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 032 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180m²


Ár:

129 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1954
Szintek
2
Szobák száma
7 (6 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Kispest kertvárosának csendes utcájában kínálom eladásra ezt a két de akár három generáció együttélésére is alkalmas, felújítandó házat hatalmas, akár vállalkozásra is hasznosítható telken.

A körbejárható Főépület két szintes. A földszinti épület az ötvenes években épült, a tetőteret 1980-ban építette akkori tulajdonosa. A földszinten az ablakokat új, műanyag szerkezetűre cserélték. A tető is megújult, minden más felújítandó.

Az épületnek két bejártata van: a földszintre az előkertből léphetünk, az emeleti szint külön lépcsőházból közletíthető meg, ahova a kertből és a földszintről is be lehet jutni, így akár különálló lakásként de egyben is használható a két szint. Mindkét szinten 3 szoba egy étkezős konyha és egy fürdő található. A földszinten továbbá egy külön zuhany és wc is rendelkezésre áll. Az épület alatti pincét jelenleg nem használják.

A fűtést gázcirkó biztosítja, ugyanakkor egy solar berendezés is rendelkezésre áll.

A Melléképületben egy különálló kis lakrész áll, mely egy komolyabb felújítás után egy (nagy)szülő vagy fiatal felnőtt ideális otthonává válhat, így akár 3 generáció is együtt tud élni.
Mellette található még egy műhely és raktár is a melléképületben. Ezt akár vállalkozásnak is helyet adhat, de garázsként is használhatja leendő tulajdonosa.

Önálló Garázs és egy fedett kocsibeálló is van az ingatlan területén a főépület mellett.

A nagy kert jelenleg nem hasznosított. A végében egy kisebb melléképület található.

A közlekedés jó: A 268-as busz megállója 3 perc, a 42-es villamos 5 perc, a 68-as, 194-es, 194 B és 948-as buszok megállója gyalog 12 perc.
A Köki 17 a Shopmarkt 19 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.
A soroksári bevásárlóközpont ( Auchan, Tesco, Ikea, Obi, stb.) autóval 7 perc. A közleben iskola, óvoda, játszótér de a kerület központja is pár perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.

Az ingatlan tehermentes. Egy tulajdonosa van.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívását várom a hét bármely napján.

A környékről:

Kertvárosi környezet csendes mellékutcája


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Viola utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6693873


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Viola utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 032 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 721 667 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.