star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 110m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Budapest XIX. kerületében, Kispest csendes mellékutcájában eladó egy 360 m²-es telken fekvő, 110 m²-es hasznos alapterületű, 4+1 félszobás családi ház. Az ingatlan betonalapra épült téglaház, amely körbejárható, így biztosítva a maximális privát szférát. A házban 2008-ban telepített, kiváló minőségű fa nyílászárók találhatók, a fűtésről modern kondenzációs kazán gondoskodik. Az ingatlan biztonságát riasztó- és kamerarendszer garantálja, emellett két pince is tartozik hozzá, amelyek közül az egyik fűtött, így kiváló tárolási lehetőségeket biztosít. A házhoz garázs és autóbeálló is tartozik, a villanyvezetékek teljesen újak, és a bejárati ajtót 2022-ben cserélték ki. A csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő ingatlan közel van minden fontos szolgáltatáshoz és közlekedési csomóponthoz, így ideális választás lehet családok számára, akik biztonságos és kényelmes otthont keresnek.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6700265


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 771 818 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700265. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.