star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Máriakálnok

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 988 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Máriakálnok 1. kép

Eladó ház Máriakálnok

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 988 m² telek

  • Eladó ház Máriakálnok

  • 85m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
18 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

ELADÓ Máriakálnokon, a Petőfi utcában , csendes, de városhoz nagyon közeli környezetben, 988nm-es, két utca között elhelyezkedő (Petőfi-Táncsics utca) telken álló családi ház.A ház tégla falazatú, kívülről felújított (falakon 10cm-es szigeteléssel, műanyagredőnyös faablakok külső szárnyai kétrétegű hőszigetelt üveggel, belső szárnyak egy rétegűek ), belülről részben felújításra szorul.A ház helységei: kis belépő, 20nm-es nappali, egy nagyobb és két kisebb hálószoba, konyha, kamra, padlásfeljáró, közlekedő folyosó, zuhanyfülkés fürdőszoba, külön WC és a garázs feletti kis hobbiszoba.A bejárati ajtó és a garázs hátsó bejárata egy 18nm-es fedett teraszról nyílik.A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán és két hűtő-fűtő klíma gondoskodik.A házzal egységet alkot a 22nm-es szerelő aknás garázs és a 6nm-es külső kamra, mosdóval. Az udvaron szilárd falazatú  80nm-es gazdasági épület található, amely a 2.6m széles oldalajtajával gépjármű tárolására és műhelynek is alkalmas,. Ezen kívül a telek Táncsics utcai végében egy 15nm-es lemezgarázs is áll.Egy kis fa melléképület alatt zöldség tárolására alkalmas pince található.A gondozott udvaron termő gyümölcsfák, dísznövények vannak.A ház központi fekvésű: könnyen elérhető az óvoda, az iskola, az orvosi rendelő, a gyógyszertár, az élelmiszerboltok, a templom, a posta, a buszmegálló, a polgármesteri hivatal...Rendezett tulajdonviszonyok, per- és tehermentes. 

 


Elhelyezkedés

9231, Máriakálnok, Petőfi utca 11.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6689291


Horváth Zsolt András

Horváth Zsolt András

Hirdető további ingatlanjai
Horváth Zsolt András

Horváth Zsolt András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6689291

Horváth Zsolt András

Horváth Zsolt András

Hirdető további ingatlanjai
Horváth Zsolt András

Horváth Zsolt András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó máriakálnoki (Petőfi utca 11.) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 988 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 645 882 Ft, ami a máriakálnoki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Zsolt András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689291. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Máriakálnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.