star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Máriakálnok

  • 175 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 149 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Máriakálnok

  • 175 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 149 m² telek

  • Eladó ház Máriakálnok

  • 175m²


Ár:

87 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2001
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 293
Máriakálnok kedvelt részén megvételre kínálok egy 2001-ben fából épült 175 m2-es családi házat. Az ingatlan felosztása a földszinten (112.718 m2): előtér, nappali, konyha-étkező, spájz, közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba, pincelejáró, WC és terasz (14 m2). A ház felosztása az alagsorban (63.49 m2): 3 tároló helyiség és egy kazánház. Az ingatlan minőségi anyagokból egyedileg készült, az elosztására a praktikusság jellemző. Rendkívül meleg és otthonos hangulata van. A külső fal rétegrendje kívülről befelé haladva: 5 cm natúr kérgezett faburkolat, 1 réteg párazáró fólia, 12 cm fa vázgerenda – közte Therwolin hőszigetelés, 1 réteg párazáró fólia, gipszkarton. Fűtéséről elektromos kazán, illetve vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtés hőleadással. A jelenlegi tulajdonosok terveztek egy kandallót/cserépkályhát, aminek a lehetőségét egy kémény is biztosítja a következő tulajdonosnak. Nyílászárói fa szerkezetűek 3 rétegű üvegezéssel és szúnyoghálókkal felszereltek. Az ingatlan födéme fa szerkezetű, cserép héjazattal (pakolható padlás). A telek 1149 m2 nagyságú, mely szépen rendezett (gyümölcsfákkal beültetve és parkosítva). A pincébe a házból is van lejáró, illetve az udvarról is könnyen elérhető. A házat kimondottan ajánlom nagycsaládosoknak is és nyugalomra vágyóknak egyaránt. Kimondottan csendes és természetközeli helyen van. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon +36705743944 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk teljeskörű ügyintézésben a rendelkezésére áll (Hitel és jogi ügyintézésben egyaránt).


Elhelyezkedés

Máriakálnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660863


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660863

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó máriakálnoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 149 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 497 143 Ft, ami a máriakálnoki átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Weisz Ildikó referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Máriakálnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.