star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Máriakálnok

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

71,9 millió Ft

Eladó ház Máriakálnok

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Máriakálnok

  • 91m²


Ár:

71 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 267
Mosonmagyaróvártól 1 percre lévő Villaparkban megvételre kínálok egy nettó 91.63 m2-es tégla építésű családi házat. Az ingatlan felosztása: előtér, közlekedő, konyha, nappali-étkező, háztartási helyiség, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC. Az ingatlanhoz továbbá tartozik egy 21.38 m2-es terasz is. A ház szerkezete: tégla falazat, 15 cm-es homlokzati és lábazati szigetelés, fafödém szigeteléssel, Bramac cserépfedés. Nyílászárói 3 rétegű műanyag szerkezetű antracit színű nyílászárók. Fűtéséről megújuló energia gondoskodik, geotermikus hőcserélőn keresztül, padlófűtés hőleadással. A klímaelőkészítést az ár tartalmazza. A korszerű technológiáknak köszönhetően az ingatlan költséghatékonyan fenntartható, rendkívül alacsony rezsiköltséggel bír. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete: 480 m2. A vételár tartalmazza a telek árat, az ingatlan emeltszintű fűtéskész állapotát és az 5%-os ÁFA-t. Igény esetén kulcsrakész befejezés is kérhető felár ellenében. Az ingatlan megfelel a 2024. január 1. napjától induló CSOK PLUSZ feltételeinek. Várható átadás legkésőbb 2024. október 30. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk teljeskörű hitelügyintézésben is rendelkezésre áll.


Elhelyezkedés

Máriakálnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662156


Kompis-Fuhrmann Diána

Kompis-Fuhrmann Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662156

Kompis-Fuhrmann Diána

Kompis-Fuhrmann Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó máriakálnoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 71,9 millió Ft, négyzetméter ára 790 110 Ft, ami a máriakálnoki átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Kompis-Fuhrmann Diána referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Máriakálnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.