star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lánycsók

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Lánycsók

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Lánycsók

  • 140m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Lánycsókon az 1990-es évek elején épült kiváló állapotú lakóház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható.

A ház és környezete, kertje, udvara folyamatosan karbantartott, felújított. A lakóépület falazata Leier Habisol betontéglából épült, külsőleg 5 cm hőszigetelést kapott. A tetőtér cellulózzal hőszigetelt. A külső nyílászárók szintén hőszigeteltek.

A burkolatok kiváló állapotúak, nagy részük 2021-ben lett cserélve. A konyhában új a tűzhely és a páraelszívó. A belső ajtók fából készültek, szép állapotban vannak.
A fölszinten előszoba, étkező, konyha, kamra, fürdő, WC, nappali és két hálószoba található. A tetőtérben közlekedő, fürdő WC-vel, nappali, gardrób és két hálószoba van. A ház alatti szuterénban került kialakításra a kazánház, borospince, mosókonyha és egy tároló helyiség.

Az udvarból közelíthető meg a fedett terasz, télikert, dupla garázs. Az egyik garázs aknás, a másik autómosásra alkalmas, mindkettő távirányítós garázskapuval van szerelve. A házon körben mozgásérzékelős lámpák vannak, a biztonságról kamerák gondoskodnak.

A szuterénban elhelyezett két fajta kazán (vegyes tüzelésű és kombi gázkazán) gondoskodik a fűtésről. A földszinten padlófűtés van radiátorokkal kiegészítve, a tetőtérben radiátorok. Ezeken kívül lehet még fűteni a két hűtő-fűtő klímával is. A meleg vizet villanybojler és a kombi gázkazán biztosítja. A garázstetőre szerelt 3 kw-os napelemrendszer a ház teljes áramellátását meg tudja oldani.

Az udvaron több termő gyümölcsfa, térkövezett alap a medence elhelyezéséhez, fatároló, nyári tároló, szalonnasütő, kis konyhakert is kialakításra került. A növények öntézéséhez rendelkezésre áll egy fúrt kút, a hozzá tartozó aknában elhelyezett szivattyúval.

Az ingatlan tehermentes, CSOK, hitel igénybe vehető.
Ebbe a házba tényleg csak be kell költözni, a képek magukért beszélnek! Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Lánycsók


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6704910


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6704910

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lánycsóki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 570 714 Ft, ami a lánycsóki átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704910. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lánycsók ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.