star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lánycsók

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 308 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Lánycsók

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 308 m² telek

  • Eladó ház Lánycsók

  • 110m²


Ár:

47 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1993
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Lánycsókon, csendes környezetben az 1990-es években épült felújított családi ház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható.

A jelenlegi tulajdonosok 2008 óta élnek a házban, félkészen vásárolták, ekkor a teljes víz, illetve villany hálózat korszerűsítve lett. A tetőteret is ekkor építették be. Itt egy kis nappali, két szoba és wc található. Teljesen lezárható, hűtő-fűtő klímája egy éves. Az alsó szinten a 40 m2-es amerikai jellegű konyhán kívül három szoba, fürdő, wc, kisebb nappali (melyet jelenleg irodának használnak) és egy kamra került kialakításra.

A nyílászárók (kívül aranytölgy, belül fehér, háromrétegű üvegezésű, Gealan nyílászárók) alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval ellátottak. Az utcai két alsó redőny motoros, távirányítós vezérlésű. A tető, az új színezés 2022-ben lett cserélve. A dupla garázs (belül egyterű) két db Hörmann, elektromos garázskapuval van felszerelve. Az innen nyíló szuterénban található a kazán és a mosókonyha.
A központi fűtés 2016-ban lett kiépítve. Fűtésre használható még a nappaliban található cserépkályha, illetve a H tarifára kötött 3 db hűtő-fűtő klíma is. Gázcsonk az udvarban. A ház kamerákkal és riasztó rendszerrel ellátott, két tároló tartozik hozzá.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető.
A tulajdonost Mohács, Lánycsók és környékbeli hasonló kaliberű családi ház csere is érdekli.
Az ár komoly vételi szándék esetén, minimálisan alkuképes! Ha meg szeretné tekinteni ezt a kiváló állapotú ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Lánycsók


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6704085


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6704085

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lánycsóki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 308 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 427 273 Ft, ami a lánycsóki átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704085. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lánycsók ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.