star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 225 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

165 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 225 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 225m²


Ár:

165 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Újpest központjától pár percre lévő csendes kis utcában egy 400 m2-es telken álló 3 SZINTES CSALÁDI HÁZ, ami ideális választás lehet nagycsaládoknak, vagy többgenerációs otthonnak, de akár befektetőknek is.
Jelenleg, a 3 szinten, összesen 6 szoba, 2 konyha, 3 fürdőszoba található, melyek két, függetlenül megközelíthető lakásra oszlanak.
Az alapterület szintenként 75 m2.
Az emelet és a tetőtér nagyon jó állapotú, a földszint felújítandó.
Az udvaron fedett terasz, medence és egy komfortos melléképület, valamint több autó részére beálló (benne szerelőakna) is van. BEFEKTTŐKNEK infó: terveztetés és engedélyeztetés után, a meglévő lépcsőház és lépcső átalakításával, 3 szinten, 3 függetlenül megközelíthető lakásból álló társasház kialakítása lehetséges!
Kitűnő infrastruktúra: közlekedés, iskola, óvoda gyorsan elérhető; kellemes környezet, GYORS BIRTOKBA VÉTEL!
Kedves Érdeklődő! További információk és megtekintés miatt elér a +36309004313 telefonon, vagy mailben! Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6709156


+36 30

Ingatlannet kód: NET6709156


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 165 millió Ft, négyzetméter ára 733 333 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Fehérváry Olympia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.