star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 432 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 432 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 105m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1942
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Újpest-Kertvárosban, csendes és barátságos környezetben kínáljuk eladásra ezt a családi házat. A ház eredetileg 1942-ben épült 38-as téglából, majd 2008-ban hozzáépítésen, vezeték- és csőcserén, valamint szigetelésen és tetőcserén esett át, de a belső kialakítása még nem teljesen készült el, így a leendő tulajdonos a saját elképzelései szerint formálhatja tovább.
Főbb jellemzők:
Telekméret: 432 nm
Ház mérete: 105 nm + 30 nm garzon + 10 nm pince
Helyiségek: 2 szoba, 1 félszoba, 2 fürdőszoba (1 kádas, 1 zuhanyzós), 1 előszoba, 1 nappali-konyha-étkező egy légtérben, 1 kamra, 1 gardrób.
Garzonlakás: 30 nm-es, felújításra szoruló kis ház, amely 1 szobát, 1 fürdőszoba+Wc-t és 1 konyhát tartalmaz – akár vendégházként, akár műhelyként is újragondolható.
Fűtés: Gáz-központi fűtés kondenzációs kazánnal, amely a melegvíz ellátást is biztosítja.
Nyílászárók: Műanyag, szigetelt ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval
Szigetelés: 10-12 cm-es Nikecell a régi részen, 8 cm-es szigetelés a hozzáépítésen, valamint 2023-ban kőzetgyapottal szigetelt padlástér.
Kert: A házhoz egy csendes, nyugodt kert is tartozik, ahol egy almafa és egy sárgabarackfa található. A kertben saját elképzelései szerint alakíthatja ki a zöldterületet, ideális helyszín lehet pihenésre, családi összejövetelekre, sütögetésre.
Közlekedés és infrastruktúra:
A ház elhelyezkedése kiváló, Újpest-Központ és Rákospalota-Újpest vasútállomás 15 perc sétára található. A közelben több buszjárat (220-as, 20e, 96-os) is elérhető, amelyekkel könnyedén megközelíthető a belváros és a Dunakanyar. A környéken minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, Sztk, patika, valamint számos üzlet (Lidl, Spar, Dm, Rossmann, Obi, Pepco) is a közelben található.
Ez a ház tökéletes választás azok számára, akik egy békés, kertvárosi környezetben szeretnének élni, és szívesen alakítanák saját ízlésük szerint új otthonukat.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Tekintse meg személyesen, és találja meg álmai otthonát Újpest-Kertvárosban!


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6706170


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6706170

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Kertváros) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 432 m². További jellemzői: az építés éve 1942, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 809 524 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Albert referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706170. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.