star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 60m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

**Ideális elosztású házrész eladó Újpest Központjához közel**

Újpest Központhoz közel, egy csendes utcában eladó egy 3 szobás házrész. A házban két lakás található, melynek az utcához közeli része az eladó, valamint a telek negyede.

A ház 2018-ban fel lett újítva: az ablakok, ajtók ki lettek cserélve, a fürdő fel lett újítva, a padló meg lett csinálva, valamint a ház szigetelése is megtörtént. A lakás elosztása ideális, a nappaliból nyílik a két különálló, tágas szoba. A fűtés gázkonvektorral történik, mely minden évben ellenőrizve lett. A tetőtér igény esetén beépíthető, a tartógerenda meg lett erősítve. A parkolás az utcán ingyenes, de az udvarba is be lehet állni.

A környék infrastruktúrája kitűnő. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a közelben számos busz- és villamosmegálló található, valamint 8 perc sétára van a metró, amelyekkel könnyen és gyorsan elérhető a belváros. A közelben találhatók boltok, éttermek, kávézók, parkok, játszóterek és a posta is.

Jöjjön, és nézzük meg együtt egy fantasztikus ingatlant.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370284


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Ideális elosztású házrész eladó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678795


+36 30

Ingatlannet kód: NET6678795


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Ideális elosztású házrész eladó) házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 865 000 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Tőkés Nóra referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678795. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.