star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 279 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 918 m²

    telek

Vételár:

665 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 279 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 918 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 279m²


Ár:

665 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2019
Szobák száma
6

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk egy, a Pilisre és a városra néző, lenyűgöző örökpanorámás, 279,9 négyzetméteres, 3 szintes, 6 szobás, minden igényt kielégítő családi házat a III. kerületben, Testvérhegyen.

Az ingatlan szerelem első látásra, egy valódi igazgyöngy a piacon, amely egy 1.918 négyzetméteres nyeles telken helyezkedik el. A telek adottságai biztosítják az intim, csendes, nyugodt környezetet. Ideális választás mindazok számára, akik a természet közelségét, a békét és a modern életstílust keresik, anélkül, hogy lemondanának a város közelségéről.

A garázs melletti lakótérben egy tágas fogadó- és pihenőrész került kialakításra, melyet üvegfal és üvegajtó választ el a lépcsőtértől. Ezen a szinten található továbbá egy fürdőszoba, valamint a gépészeti helyiség.
A földszinten található egy dolgozószoba, mosdó, a tágas nappali, amelyet tolóajtó választ el a konyha-étkezőtől. A 78,06 négyzetméteres hatalmas terasz mindkét helyiségből elérhető.
Az emeleten 4 mesés hálószoba erkéllyel, gardrób, 2 fürdőszoba biztosítja a kényelmet.

A gyönyörűen gondozott, parkosított kertben olyan növénykülönlegességek is megtalálhatóak, mint a vöröslevelű japán juhar, himalájai selyemfenyő, valamint az amerikai ámbrafa. A kertet virágillat lengi be, madarak csicsergését hallgatva gyönyörködhet a pillangók repkedésében.

A 41,14 négyzetméteres kétállásos garázs, valamint a ház előtti hatalmas térkövezett tér összesen akár 9 autó parkolására alkalmas, ami igazi kuriózumnak számít. Télen a fűthető felhajtó biztosítja a hómentességet.

Ezt az ingatlant a tulajdonosok valóban maguknak építették, amit a magas színvonalú kivitelezés, a prémium biztonsági rendszer, valamint a kiemelkedő műszaki tartalom is igazol.

Az ingatlan energiaigénye minimális, energetikai besorolása A+++, CO2 kibocsátása: A+++.

Az alacsony üzemeltetési költségek többek között az alábbi technológiáknak köszönhetők:

-háromfázisú inverteres levegő hőszivattyú
-padló- és mennyezet hűtés/fűtés (a garázsban is egyedileg szabályozható)
-napelem rendszer
-hővisszanyerős szellőztető rendszer
-csapadékvíz-gyűjtő tartály
-a legkorszerűbb Internorm alu-műanyag nyílászárók beépített nyitásérzékelőkkel, valamint Internorm alumínium bejárati ajtó oldalbevilágító ablakkal - 4 rétegű üvegezéssel
-a legkiválóbb hőszigetelő anyagok

Kiegészítő/alternatív fűtés/hűtés:

-kandalló
- inverteres klíma WiFi modullal

Ez az ingatlan a legkiválóbb választás, akár ideális otthont, akár értékálló befektetést keres!
Bővebb információkért, részletes műszaki specifikációért keressen bizalommal a hét bármely napján!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Erkély
26.23m²
Erkély
6.75m²
Szoba
17.78m²
Fürdőszoba
10.86m²
Szoba
14.43m²
Fürdőszoba
4.47m²
Szoba
14.7m²
Szoba
14.7m²
Gardrób
6.72m²
Közlekedő
10.72m²
Terasz
78.06m²
Szoba
15.23m²
Konyha
25m²
Nappali
46.37m²
Fürdőszoba
4.96m²
Előszoba
11.62m²

Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687881


+36 70

Ingatlannet kód: NET6687881


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 279 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 918 m². További jellemzői: az építés éve 2019. A családi ház ára 665 millió Ft, négyzetméter ára 2 383 513 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Aradi Nóra referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.