star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 110 m²

    alapterület

Bérleti díj:

898 ezer Ft

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 110 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 110m²


Ár:

898 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Pestszentlőrinc frekventált övezetében, a Miklóstelepen
kiváló üzleti lehetőség az Üllői út vonzáskörzetében!!
Kiadásra kínálunk egy 118 nm-es, 4 helyiségből álló irodahelyiséget, üzlethelyiséget, utcafronti bejárattal az Üllői út felől.
Tökéletes választás lehet minden üzleti lehetőséghez, de a helyiség profiljához leginkább az ügyfélszolgálati, valamint Bank- fiók szolgáltatás, tevékenység illene. Akár orvosi, természetgyógyászati rendelőnek is jó választás lehet, mert egy egészségház közelében található. Nagy átmenő, gyalogos forgalom, kiváló tömegközlekedés és autóval is nagyon jól megközelíthető a környék.
Üzletek, üzletházak vannak a közelében és villamos megálló mellett található.
Önálló mosdó, napfényes ablakos konyha utcafronti kilátással, valamint négy elkülönített helyiség található benne, amiket irodának, tárgyalónak is lehet használni.
A berendezés a tulajdonos precíz, pontos keze nyoma által lett kialakítva, tökéletes, szép minőségű kivitelezés, álmennyezett beépített világítással és tűzjelzővel lett kialakítva.
A helyiség klimatizált, önálló víz és elektromos fogyasztás mérőkkel ellátott. A fűtését radiátoros, házközponti gázkazán biztosítja, továbbá 3 X 25 amper fogyasztó lett kialakítva.
Ha felkeltettem a érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, tekintsük meg minél hamarabb! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370395


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Szarvas csárda tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680387


Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


600 000 Ft

Budapest, XVIII. kerület

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 100m²

1 188 220 Ft

Budapest, XVIII. kerület, Cziffra György utca

  • Alapterület: 336m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680387

Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 898 ezer Ft, négyzetméter ára 8 164 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Dávid Dorottya Viktória referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.