star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Nyíregyháza

  • 110 m²

    alapterület

Bérleti díj:

384,17 ezer Ft

Kiadó üzleti Nyíregyháza

  • 110 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Nyíregyháza

  • 110m²


Ár:

384 175 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Rezsi
55 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Építés éve
1994
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiadó, igény esetén eladó, Nyíregyháza belvárosában 55 m² üzlethelyiség + 55 m² raktár számlaképes tulajdonos cégtől!

Az ingatlan a Szarvas utca elején található. a Széchenyi és a Szarvas utca kereszteződésétől 50 méterre. Teljes összközműves társasházi ingatlan.

Üzlethelyiség: a Szarvas utca felől érhető el. Utcafronti része üvegportál. A bejárat közvetlenül az eladótérbe nyílik. Hátsó részén szociális blokk található, melyben egy kisebb raktár és teakonyha is kialakításra került. Belmagassága 2,95 m. Általános állaga jó. A kéziraktár északi padozatán egy fém-fa szerkezettel fedett nyitott födémrész található, amely a raktárba vezető teherlift, esetleg lépcső beépítését teszi lehetővé.

Az üzlethelyiség funkcióját tekintve irodai, kereskedelmi, szolgáltató tevékenység végzésére alkalmas. Az üzlethelyiség átalakítására igen, bővítésére csak korlátozott lehetőség van. Helyiséglista: Eladótér, Raktár/teakonyha, Toalett.

A raktárhelyiség az Ér utca felől érhető el. Udvar felőli része kétszárnyú, faburkolatú, festett külső és festett fakeretes és tokos, kétszárnyú, üvegezett belső ajtóval, valamint homlokzati ablakokkal rendelkezik. A belső ajtó közvetlenül a raktárhelyiségbe, eladótérbe nyílik. A helyiség egylégterű, osztatlan. Belmagassága 2,95 m. A raktár északi mennyezetén egy fém-fa szerkezettel fedett nyitott födémrész található, amely az üzlet kéziraktárába vezető teherlift, esetleg lépcső beépítését teszi lehetővé. Általános állaga jó.

A helyiség funkcióját tekintve kereskedelmi, szolgáltató tevékenység végzésére alkalmas. Az üzlethelyiség átalakítására igen, bővítésére csak korlátozott lehetőség van.

Átlagos havi rezsiköltség (víz, gáz, villany, közös költség): 55 – 60 000,- forint, melyet a bérbeadó a közüzemi szolgáltatók számlája alapján a bérlőnek továbbszámláz.

Bérleti díj: 302 500,- forint + ÁFA/hó

Szerződés kötéskor 2 havi kaució fizetéssel.


Elhelyezkedés

4400, Nyíregyháza, Szarvas utca 5-9.

Helyrajzi szám: 6062/A/12


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6704782


Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Hirdető további ingatlanjai
Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6704782

Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Hirdető további ingatlanjai
Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 1994. Az üzlethelyiség bérleti díja 384,17 ezer Ft, négyzetméter ára 3 493 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Iron Kft. Papír Írószer Nyomtatvány hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.