star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Miskolc

  • 340 m²

    alapterület

Bérleti díj:

500 ezer Ft

Kiadó üzleti Miskolc

  • 340 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Miskolc

  • 340m²


Ár:

500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1981
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Kiadó Miskolc abszolút belvárosában egy 340 m2-es vendéglátóegységnek, üzletnek, vagy irodának is kiválóan alkalmas helyiség. Az üzlethelyiség hatalmas, 110 nm-es utcafronti, üvegfelülettel ellátott eladótérrel, kiszolgálótérrel rendelkezik, ezen kívül mosdók, szociális helyiségek, raktárak, öltözők, zuhanyozók találhatóak az ingatlanban. Saját gázfűtéssel rendelkezik, az eladótér klimatizált. Az ingatlan előtt buszmegálló, mögötte parkoló található. Elhelyezkedéséből, jelenlegi kiakakításából adódóan elsősorban étteremnek tökéletes, de kiválóan alkalmas irodának, üzletnek, bemutatóteremnek, vagy akár fitneszteremnek is. Az ingatlan üresen áll, hosszú távra kiadó, új bérlője azonnal megkezdheti a profiljának megfelelő tevékenységet.

Referencia szám: M278830


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6661976


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6661976

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség bérleti díja 500 ezer Ft, négyzetméter ára 1 471 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Rohács Andrea referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.