star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó nyaraló Hajdúszoboszló

  • 100 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 180 m²

    telek

Bérleti díj:

900 ezer Ft

Kiadó nyaraló Hajdúszoboszló

  • 100 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 180 m² telek

  • Kiadó nyaraló Hajdúszoboszló

  • 100m²


Ár:

900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszló frekventált, zöldövezeti részében, a Gyógyfürdőtől, az Élménystrandtól valamint az új fedett Élményparktól sétatávolságra TELJESEN MEGÚJÚLT apartmanház kiadó, elsősorban hosszabb távra, de minimum 6 hónapra.

A családi apartman főépülete 2021-ben teljes felújításon esett át: új nyílászárók, 200X180-as ágyak kerültek elhelyezésre új matraccal, valamint új laminált padló és új szaniterek kerültek beépítésre a 3 különálló szobába. Mindegyik szobához önálló fürdőszoba, valamint egy közös nappali teljesen felszerelt konyhával tartozik. Az apartman mindegyik szobája légkondicionált, wifivel, sík képernyős TV-vel és hűtőszekrénnyel ellátott. A szobák kellemes méretűek, 2+1 fő elhelyezése lehetséges, a szobák mérete 18 m2. Az apartman földszinti, és akadálymentesített.

A telken lévő hátsó házban további 2 db 2 ágyas apartman található, kis előszobával, tusolós fürdőszobával, wc-vel. A szobák részben felújítottak, új matracokkal rendelkeznek. A szobákhoz síkképernyős TV, klíma, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vízforraló, tartozik egy kis asztallal és 2 székkel.

Az apartman területén található egy étkeztető helyiség kiváló konyhával, így a nap bármely szakában megoldható az étkezés, akár reggelivel, akár félpanzióval, vagy teljes ellátással is igényelhető.

A családias telken a zöldövezet mellett, zárt parkolóhelyet is biztosítunk, továbbá pihenőpadok, hintaágy és grillező is rendelkezésre áll.

Bérleti díj 12 fő esetén 900.000 Ft/hó
Rezsi: óraleolvasás alapján

12 fő feletti igény esetén további 4 fő elhelyezésére van lehetőség a főépülethez hasonló tulajdonságokkal, az apartmanhoz tartozó, 400 méterre lévő épületben. Ennek igénybevétele további egyeztetés alapján lehetséges.

Hajdúszoboszló csak 20 km-re és 20 percre van Debrecentől, ezért lokáció szempontjából kiváló választás lehet munkások elszállásolására is.

Nézze meg ezt az apartmant, nem fog csalódni benne. Hívjon a hét bármely napján! berendezett, csendes utca, felszerelt, közeli belváros, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, külső hőszigetelés, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6712792


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


110 000 Ft

4200, Hajdúszoboszló, Bánom kert, Gábor Áron utca 83

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 29m²

1 900 000 Ft

Hajdúszoboszló

  • Szobák: 11
  • Alapterület: 270m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6712792

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó hajdúszoboszlói (Hajdúszoboszló) nyaraló 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 180 m². Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló bérleti díja 900 ezer Ft, négyzetméter ára 9 000 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Gorzsás Zsuzsanna referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.