star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákosliget

  • 86 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákosliget

  • 86 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákosliget

  • 86m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

XVII. RÁKOSLIGETEN KIADÓ EGY ÚJSZERŰ RÉSZBEN BÚTOROZOTT NAGY BALKONOS LAKÁS! A LAKÁS FESTÉS UTÁN KÖLTÖZHETŐ!

Rákosliget központi részén, remek infrastruktúrával rendelkező társasházában kiadó egy I. emeleti 86 nm-es+13 nm balkonos nappali+1 szobás szép, jó állapotú újszerű lakás.
A lakásban előszoba, amerikai konyhás nappali, gardróbszoba, szép tágas hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy mosdó található. A nappaliból és a hálóból is ki lehet menni a szép nagy teraszra. A konyhában beépített, gépesített konyhabútor, a közlekedőésznél beépített bútor, a fürdőszobában bútorok, mosógép, a gardróbban szintén beépített bútor van. A lakásban egyedi cirkófűtés radiátor és padló fűtéssel, a nappaliban inverteres hűtő-fűtő klíma.
Az ingatlanban a rezsiköltség minimális.

Közös költség: havonta 270 Ft/nm

Bérlési idő: 12 hónap
Kaució: 2 hónap
Bérleti díj: nettó 300.000 Ft/hó


Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.

Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK PLUSZ, Babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!

TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákosliget, Ferihegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702839


HASONLÓ INGATLANOK


170 000 Ft

Budapest, XVII. kerület

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 44m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702839


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XVII. kerület, rákosligeti (Ferihegyi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 3 488 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz Ingatlan referens a Posch Ágnes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Rákosliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.