star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XIX. kerület, Wekerletelep

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

175 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XIX. kerület, Wekerletelep

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XIX. kerület, Wekerletelep

  • 49m²


Ár:

175 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Rezsi
20 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

🏡 Kiadó 2 szobás, kertkapcsolatos lakás a XIX. kerületben – Azonnal költözhető! 🌳

Kedves lakáskeresők! 😊

Nagy örömmel mutatjuk be nektek ezt a barátságos és kényelmes 2 szobás lakást a XIX. kerületben, a Mészáros Lőrinc utcában! Ez a kiváló állapotú, téglaépítésű ingatlan remek választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy csendes, kertkapcsolatos lakásban élni, és élvezni a kellemes lakókörnyezet előnyeit.

👉 Mit kínál ez az ingatlan?

2 tágas szoba: Ideális lehet pároknak, kis családoknak vagy akár egyedülállóknak is, akik szeretik a kényelmes, jól kihasználható tereket. A szobák napfényesek és jól rendezhetők, így könnyen kialakíthatod benne a saját kényelmes otthonodat!

Kertkapcsolat: Az ingatlanhoz tartozik egy kellemes kis kert, ami tökéletes hely a reggeli kávé elfogyasztásához, a szabadban való pihenéshez vagy akár kertészkedéshez. Ha szereted a természet közelségét, ezt a lakást imádni fogod!

Jó állapotú, azonnal költözhető: A lakás jó állapotban van, így nincs szükség felújításra – csak költöznöd kell! Az azonnali költözés lehetősége pedig megkönnyíti a dolgod, ha sürgősen keresel egy új otthont.

Földszinti elhelyezkedés: A lakás földszinti, ami nagyon kényelmes, ha nem szereted a lépcsőzést, vagy ha könnyen megközelíthető otthonra vágysz.

Központi fűtés (konvektor): A fűtést a lakásban konvektor biztosítja, ami hatékony és költségtakarékos megoldás a hidegebb hónapokra.

Téglaépítésű ház: A téglaépítésű házak nemcsak hosszabb élettartamúak, de jobban tartják a hőt, így télen melegebb, nyáron hűvösebb lesz az otthonod.

Utcai parkolás: A lakás előtt kényelmes parkolási lehetőség biztosított, így nem kell aggódnod az autóval való közlekedés miatt.

💰 Bérleti díj: 175.000 Ft + rezsi. Az ár nagyon kedvező, figyelembe véve a lakás kiváló elhelyezkedését és állapotát.
Kaució megbeszélhető!

Ez a lakás arra vár, hogy otthonoddá váljon! Ha felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, hívj fel, és egyeztessünk egy időpontot, hogy személyesen is megnézhesd ezt a remek lehetőséget! 📞

Tudjuk, hogy a lakáskeresés nem mindig könnyű, de hiszünk benne, hogy ez a lakás tökéletes választás lehet számodra, és hamarosan Te is boldogan léphetsz be új otthonod ajtaján. 🌷

Várjuk a hívásodat, hogy együtt találjuk meg az ideális lakást számodra!

+36 30 587 7043 Müller Gina

IRODÁNK ÁLTAL HIRDETETT LAKÁSOK NINCSENEK TERHELVE PLUSZ KÖLTSÉGEKKEL!!! (KAUCIÓ, JUTALÉK STB....)
EZÉRT NAGYON SOK LAKÁSUNK 1 HAVI VAGY MEGBESZÉLÉS SZERINTI KAUCIÓVAL IS KÖLTÖZHETŐ !!!!!


A kép tájékoztató jellegű, (illusztráció) a változtatás jogát az iroda fenn tartja!
Garantáltan ellenőrzött lakások!
Ha ilyen és ehhez hasonló ingatlanok érdeklik akkor hívjon vagy jöjjön be irodánkba!

IRODÁNK CÍME:
Albérlet Neked! 6. kerület Oktogon Teréz krt. 21. fsz. 28. kaputelefon. Albérlet Neked Office lesz kiírva.
Nyitva tartás :
H-CS: 8-17ig
Péntek: 8-16ig
Szombat: 9-12ig.






Ezt mondtad:
ird sejtelmesre
A ChatGPT ezt mondta:
ChatGPT
Íme egy sejtelmes stílusú hirdetés a megadott paraméterek alapján:

🏡 Kiadó 2 szobás lakás a XIX. kerületben – Fedezd fel új otthonod titkát… 🌿

Van egy hely, egy csendes, zöld kerttel körülvett otthon a Mészáros Lőrinc utcában, ahol talán épp te fogsz megpihenni… Egy olyan lakás, amely valami különlegeset tartogat számodra.

👉 Mit rejt ez az ingatlan?

2 tágas szoba: De vajon mi mindent hozhatnak még ezek a falak? Talán a napfény varázslatos játéka az ablakaidban? Vagy az a nyugalom, amit itt megtalálsz?

Földszinti elhelyezkedés: Lépnél egyet, és máris odakint lehetsz… A kert kapuja mindig nyitva áll. Vajon mit hoz majd a holnap?

Kertkapcsolat: Ez nem csak egy lakás. Ez egy hely, ahol a természet hozzád simul. Egy fűszál rezzenése, egy levél hullása… itt minden mozdulat rejtélyes jelentést hordoz.

Kiváló állapot, azonnal költözhető: Az ajtó már csak rád vár. Vajon mire vársz még? Minden készen áll arra, hogy belépj és megtapasztald azt a békét, amit ez a hely sugároz.

Konvektoros fűtés: Melegség… nem csak a levegőben, de a falak között is. Ez a ház mindent megad, amire szükséged van, még mielőtt kérnéd.

Téglaépítésű ház: Egy stabil alap, amely évtizedeken át kitartott, most pedig téged hív, hogy az otthonoddá váljon.

Utcai parkolás: Egyszerűen megérkezni, és belépni a helyre, ami mostantól a tiéd lehet.

💰 Bérleti díj: 175.000 Ft + rezsi. De vajon mennyit érhet meg számodra az a nyugalom és kényelmes otthon, amit itt találsz?

Ez a hely egy rejtett kincs, amit talán éppen te fogsz felfedezni. Ha készen állsz rá, hogy feltárd a titkot, hívj fel, és egyeztessünk időpontot, hogy személyesen is átélhesd ezt a különleges hangulatot. 📞

Vajon mi vár még rád itt? Csak te tudhatod meg...


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Wekerletelep, Mészáros Lőrinc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718596


+36 30

Ingatlannet kód: NET6718596

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XIX. kerület, wekerletelepi (Mészáros Lőrinc utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 175 ezer Ft, négyzetméter ára 3 571 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Müller Gina +36303163416 referens az Illés Moni irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718596. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Wekerletelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.