star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

440 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 93m²


Ár:

440 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1905
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan Budapest 12. kerületének szívében, Városmajorban park mellett található, ahol a város vibráló élete és a csendes, ZÖLD KÖRNYEZET tökéletes harmóniát teremt. Az ingatlan, amely FRISSEN FELÚJÍTOTT állapotban várja új bérlőit, 93 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, HÁROM tágas SZOBÁJÁVAL és KÉT MODERN FÜRDŐSZOBÁJÁVAL a kényelmet és a funkcionalitást maximálisan szolgálja. A lakás PRÉMIUM kivitelezésének köszönhetően minden részlet a legmagasabb igényeket elégíti ki. A bérlemény teljesen BÚTOROZOTT, tartalmazza a képeken látható ízléses bútorokat és a beépített szekrényeket. A LED hangulatvilágítást egyedi atmoszférát teremt az otthonában. A biztonságos környék és a RIASZTÓRENDSZER garantálja, hogy otthona mindig védett legyen, így Ön teljes nyugalomban élvezheti a városi életet. Ez a belvárosi lakás nem csupán egy hely, ahol lakhat, hanem egy EXKLUZÍV ÉLETSTÍLUS megtestesítője is.

NÉZZE MEG VELEM, HA SZERETNÉ, hiszen ez egy csodálatos helyen lévő otthon, ahol a városi élet és a természet találkozik, valamint a zöld övezet és a kulturális pezsgés ötvöződik.

LAKÁS PARAMÉTEREI:
- 93 nm-es, frissen felújított,
- nappali + két hálószoba,
- konyha-étkező,
- 2 fürdőszoba,
- tároló helyiség,
- gépesített mosókonyha.

TOVÁBBI ELŐNYEI:
- kitűnő lokációban levő, csendes élettér,
- a lakás mennyezete és oldalfala is hangszigetelt,
- elektromos redőnyös,
- riasztóval felszerelt,
- gépesített konyha (hűtőszekrény, sütő, páraelszívó, mosogatógép, mosógép).

KÖLTSÉGEK:
- havi bérleti díj 440 000Ft/hó + rezsi
- közös költség 40.000 Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan víz használatot, szemétszállítást, általános épület takarítást és karbantartást.

INFRASTUKTÚRA:
A lakás a Varosmajor parkkal szemben található. A lombos területen számos étterem, üzlet, gyógyszertár, orvos és egyéb kényelmi szolgáltatások találhatók.
Központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a város legfontosabb pontjait. A közlekedési csomópont közelsége révén a kitűnő közlekedés biztosítja, hogy a tömegközlekedési eszközök, mint a buszok és villamosok, METRO mindössze néhány perc sétára találhatók. Ez különösen előnyös azok számára, akik naponta ingáznak a munkahelyükre vagy szeretnék felfedezni Budapest gazdag kulturális kínálatát. A környék ellátottsága kiváló, így a közeli boltok, éttermek és kávézók révén minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető.
Parkolás utcán a ház előtt lehetséges.

BÉRLETI FELTÉTEL:
- minimum egy éves bérleti időre történő szerződés (közjegyzői okirattal),
- két havi kaució szükséges + első havi bérleti díj,
- a dohányzás nem megengedett az apartmanban.

Ideális választás mind azok számára, akik a modern életvitel mellett a kényelem és a biztonság igényét is fontosnak tartják. A lakás bérlése nem csupán egy új otthon megszerzését jelenti, hanem egy életstílus megélését is, ahol a város szívében élhet, miközben élvezi a természet közelségét. A Városmajor Park Budapest egyik festői oázisa, mely a főváros XII. kerületében található. A park nem csupán a természet szerelmeseinek kínál menedéket, hanem kulturális és sportesemények színterévé is válik az év során. A Városmajorban található az ország egyik legrégebbi szabadtéri színpada is, amely a nyári estéken különböző színházi előadásoknak ad otthont. A park területe magában foglal egy mesterséges tópartot is, melynek közepén egy romantikus sziget található, ahol a parklátogatók a csendet és a nyugalmat élvezhetik.

Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal vagy a bérlés folyamatával kapcsolatban, várom hívását! Szívesen segítek Önnek megtalálni az ideális otthont, ahova minden nap örömmel térhet haza.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Mosókonyha
0.54m²
Konyha
19.31m²
Fürdőszoba
3.24m²
Fürdőszoba
4.22m²
Szoba
23.4m²
Szoba
17.31m²
Nappali
23.4m²

Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6720243


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6720243

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: az építés éve 1905, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 440 ezer Ft, négyzetméter ára 4 731 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jauch Hedvig referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720243. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.