star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

220 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros 1. kép

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 50m²


Ár:

220 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
20 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Kiadóvá vált egy 50 m2 alapterületű két szobás első emeleti, tégla társasházi lakás 2,5 m2-es erkéllyel ,egy db udvari autó beállóval.. A nappali 18 m2 alapterületű, szekrénnyel, kanapéval, tv szekrénnyel, asztallal bútorozott.. A masik szoba 12 m2 alapterületű, nagy ablakos, francia ággyal, ruhás szekrénnyel és fiokos szekrénnyel felszerelt. A szobák parkettával burkolták, fás udvarra néznek. A konyha 7 m2 nagy ablakos, konyha bútorral, villany tűzhellyel felszerelve, étkező asztallal és székekkel. A fürdőszoba új megoldású zuhany, mosdóval, a toalett külön helyiségben kapott helyet. Az előszobában helyet kapott egy cipős szekrény illetve egy akasztós panel a kabátoknak. A hűtőszekrény és a mosógép a konyhából nyíló kis speizban kapott helyet. Az ablakok és a terasz ajtó két légkamrás műanyagra lett cserélve, a bejárati ajtó biztonsági acél ajtó. A fűtés és a meleg víz távhőről működik, vízórával felszerelt lakás. A rezsi fogyasztás alapján egyedi méréssel kerül elszámolásra, így nagyon kedvező a rezsi. A közös költség 20000 ft.

A ház jó lakóközösségű, családias, rendezett.

A környezet:Csöndes, tiszta környezet, könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel is. Pár perc sétára található az Alle, illetve az egyik legszebb park és a hozzá tartozó Feneketlen-tó.

Önmagára és környezetére igényesek jelentkezését várjuk. Kisállat nem hozható, a dohányzás nem megengedett. Minimum bérleti idő 1 év. A szerződéskötéshez két havi kaució, egy havi bérleti díj szükséges., +40.000ft mozgó letét

Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal , előre egyeztetett időpontba megtekinthető.


Elhelyezkedés

1113, Budapest, XI. kerület, Szentimreváros, Vincellér utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6714132


Ingatlannet kód: 6714132


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerület, szentimrevárosi (Vincellér utca utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 220 ezer Ft, négyzetméter ára 4 400 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bence Várhelyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Szentimreváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.