star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 42m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Legyen az első bérlője ennek a exkluzív, magas minőségben felújított, 42 nm összterületű, második emeleti lakásnak a VI. kerület Eötvös utcában. Ideális egy személynek vagy egy párnak.

Az előszobában beépített szekrények biztosítanak bőséges tárolóhelyet. A zuhanyzós fürdőben kapott helyet egy LG mosó-szárítógép, mosdó fiókos tárolóval és bluetooth tükörrel. Az amerikai konyhás nappaliban található egy kinyitható kanapé, Samsung okostévé és elektromos látványkandalló, távirányítós redőnyök és szúnyogháló az ablakokon. A konyhabútor beépített hűtő- és fagyasztószekrénnyel, páraelszívóval, indukciós tűzhellyel, Bosch mikrosütővel, elektromos sütővel és mosogatógéppel felszerelt. A 185 cm belmagasságú galérián található a hálószobai rész 160x200 cm fekvőfelületű, ágyneműtartós franciaággyal, éjjeliszekrénnyel, valamint rengeteg tárolóhelyet nyújtó beépített szekrényekkel. További rakodóhelyet nyújt a galériára felvezető lépcső alatti tároló.

A lakás korszerű padlófűtéssel, elektromos fali fűtőpanelekkel és inverteres hűtő-fűtő klímával felszerelt. A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja.

Bérleti költség: 800 euró/hó (ez magában foglalja a közös költséget, a biztosítást és a Telekom gigaerős optikai internet havi díját is). A víz és villanyáram elszámolása a mérőórák alapján történik.

A lakás azonnal beköltözhető. A beköltözés feltételei kéthavi kaució és az első hónap bérleti díjának megfizetése, valamint közjegyző előtt tett nyilatkozat. Szerződés minimum 12 hónapra, évenkénti hosszabbítási lehetőséggel. Kizárólag nemdohányzó bérlőt keresünk, kisállat nem hozható. Az épületben nincs lift.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Számos étterem, kávézó, üzlet, valamint piac (Lehel és Hunyadi tér) találhat a közelben. A Nyugati, Oktogon, Andrássy út, az Operaház rövid sétával elérhető. Tömegközlekedés: az M3 (kék) és M1 (sárga) metróvonal pár perce található, csakúgy mint a 70, 72, 73, 75, 76, 78-as trolibuszok és a 9-es busz megállói.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Eötvös utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6717096


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi (Eötvös utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 7 143 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Pápai Gyöngyi referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.