star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Vác

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

320 ezer Ft

Kiadó lakás Vác

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Vác

  • 60m²


Ár:

320 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó új építésű lakás Vác belvárosában, kiváló lokációval!

Az ingatlan, a város főterén található társasház, belső udvarában helyezkedik el. A 2024. évben megépült, második emeleti, 60 négyzetméteres lakás jól funkcionáló terekre van osztva, melyben helyet kapott egy, hatalmas amerikai konyhás nappali, egy kényelmes méretű hálószoba, fürdő és előszoba, és egy lépcsőtér.
Konyha-nappali: Lenyűgöző belső terének belmagasságát, fagerendák beépítésével és lámpákkal kombinálták, mely hangulatosabbá teszi a lakás központi részét.

A természetes nappali fény bejutását- az ablakokon felül- nagyméretű, elektromos redőnnyel felszerelt tetőtéri ablakok is biztosítják. A konyha részében új, beépített, bézs színű, gépesített konyhabútor került. A ház belső udvarának irányában erkély nyílik, mellette, az ablak alatti részben, egy „reggeliző pult” is helyet kapott.

Hálószobájában kényelmes elfér egy kétszemélyes ágy, háló vagy gardrób bútorok kiegészítésével.
Fürdőszobán üvegfalú zuhanyzó található, beépített, kétmosdós, komplett fürdőszobabútorral, törölközőszárítóval kiegészítve. Jól méretezett előszobájában lehetőség nyílik tároló szekrények, akár egy kényelmes ülőpad elhelyezésére is. Mindkét helyiség nappali megvilágítása fénycsatornán keresztül megoldott.

Az ingatlan fűtése és használati meleg víz, kombi gázkazánnal biztosított. A lakás padlófűtésű, mely termosztát segítségével szabályozható. A melegebb időszakokban, két légkondicionáló használata is segíti az ideális hőmérséklet elérését.
A társasház környezet tiszta, rendezett, az egész épület modern megújuláson ment keresztül. Az utcáról nyíló kapu zártható, kaputelefonnal felszerelt.

Parkolás: Az ingatlan környezetében található közterületen illetve a közelében lévő város- központi mélygarázsban lehetséges.
Az ingatlan központi elhelyezkedése rendkívül előnyös. Pár lépésre található a Duna-parti sétány, a Főtér, és a strand, közelében számos üzlet, étterem, kávézó, posta és egyéb szolgáltatás elérhető.

Kis állat tartása és a dohányzás nem engedélyezett!
Ez a lakás ideális lehet olyan bérlők számára, akik modern, tágas, központi elhelyezkedésű otthont keresnek.
Bérleti díj: 320.000 Ft./hó + rezsi költség.
Kaució: 2 havi bérleti díj összege és közjegyzői nyilatkozat.

A környékről:

Az ingatlan, a város főterén található társasház belső udvarában helyezkedik el.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vác, Eszteházy Károly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6722875


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6722875

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó váci (Eszteházy Károly utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás bérleti díja 320 ezer Ft, négyzetméter ára 5 333 Ft, ami a váci átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6722875. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.