star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

90 ezer Ft

Kiadó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu

  • 43m²


Ár:

90 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó lakás a Katowice utcában!
Kiadóvá vált egy 4. emeleti, 43m2-es, másfél szobás, gázfűtéses lakás.
A lakásban a nyílászárók ki lettek cserélve, műanyag hőszigetelt ablakokra fűtése gáz konvektor melyek egy éve ki lettek cserélve. Új bejárati ajtó erősíti a biztonságérzetet. A konyhabútor állapotát tekintve újszerű. A konyhában találhatóak az alábbi háztartási gépek: gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő.
A fürdőszobában egy mosógép ad kényelmet az ott lakóknak. A szobákban alap bútorok találhatóak: 2 db ágy, szekrény, polcok, komód, előszobafal. Gazdaságos rezsi jellemzi a lakást.
Helyiség lista:
1 előszoba
1 konyha
1 egész szoba
1 félszoba
1 fürdőszoba+WC
1 spájz
Elsősorban fiatal párnak ajánlom. Kényelmes, praktikus, közel a belvároshoz. Gyalogosan is megközelíthető a piac, bevásárlóközpontok. Egy busszal akár az egyetemre is ki lehet jutni!
Barátságos ÁR! Jó lakóközösség!
Kis állat sajnos nem hozható.
Hívjon!
Bérleti díj: 90 000 Ft/hó+rezsi,2 havi kaucióval!
Majoros Zsoltné
Etikus Ingatlanos


Elhelyezkedés

Miskolc, Szentpéteri kapu, Katowice utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6715703


+36 30

Ingatlannet kód: NET6715703


Az általad megtekintett kiadó Miskolc, Szentpéteri kapui (Katowice utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 90 ezer Ft, négyzetméter ára 2 093 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715703. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Szentpéteri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.