star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Kőszeg

  • 89 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Kőszeg

  • 89 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Kőszeg

  • 89m²


Ár:

250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Kőszeg belvárosában, a Rákóczi Ferenc utcában található egy igazi prémium kivitelezésű lakás, amely most bérbeadásra várja új lakóját. Az ingatlan 89 nm alapterületű, 2 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint modern és nagy belmagasságú. Az ingatlan állapota jó, és elektromos (infra) fűtéssel van ellátva. Az ingatlanban beépített bútorok és szekrények találhatóak, valamint motoros redőnyökkel van felszerelve. A környék ellátottsága kiváló, így mindennapi életviteléhez minden szükséges infrastruktúra adott. Az ingatlan kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A közeli buszmegállók és vasútállomások lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan eljussunk a környező városokba és falvakba.
A lakás minimum 1 évre kiadó.
Bérleti díj : 250.000 Ft+rezsi, kaucó 3 havi.
Kisállat egyéni megbeszélés alapján hozható Az ügyfelek bizalommal kereshetnek kérdéseikkel kapcsolatban, és szívesen segítünk Önnek megtalálni az ideális otthont. Várjuk hívását! Üdvözlettel, Az ingatlanközvetítő csapata
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Kamra
2m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
8m²
Előszoba
4m²
Szoba
35m²
Szoba
35m²

Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705827


+36 70

Ingatlannet kód: NET6705827

Az általad megtekintett kiadó kőszegi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 1900. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 2 809 Ft. Az ingatlant Tóth Éva referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705827. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.