star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Kistarcsa

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Kistarcsa

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Kistarcsa

  • 100m²


Ár:

250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Képzeld el, hogy egy csendes, kertvárosi környezetben élsz, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak a szabadban, miközben te élvezed a tágas nappali nyújtotta kényelmet. Most itt a lehetőség, hogy ezt az álmot valóra váltsd! Kínálatunkban szereplő használt lakás Kistarcsán, Pest vármegyében várja új bérlőjét. Az ingatlan alapterülete 100 nm, ami elegendő teret biztosít egy család számára, három világos szobájával és egy modern fürdőszobájával. A lakás állapota átlagos, de bútorozott, így azonnal költözhető, nem kell a bútorok beszerzésével bajlódnod. A lakás különlegessége a 10 nm-es erkély, ahol reggelente a nap első sugarait élvezheted, vagy egy hosszú nap után pihenhetsz a friss levegőn. A tágas nappali világos és barátságos, ideális helyszín családi összejövetelekhez vagy baráti találkozókhoz. Az ingatlan fűtése gáz (cirko), így a téli hónapokban is kellemes meleg vár rád. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a legfontosabb boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mind csupán néhány perc sétára találhatóak. A családosok számára ideális környezetet teremt, hiszen a közeli parkok és játszóterek remek lehetőséget kínálnak a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Kistarcsán a közlekedés is rendkívül kedvező, autóval könnyedén elérheted a főbb közlekedési csomópontokat, míg a tömegközlekedés is jól kiépített, így a város többi része is könnyen megközelíthető. A csendes, nyugodt környék pedig garantálja, hogy a mindennapjaidat nem zavarja meg a városi élet zajos forgataga. Itt a természet közelsége és a biztonságos környezet ideális hátteret biztosít a családi élethez.

Ami fontos:
- a lakásban tilos dohányozni
- kisállat nem jöhet
- a tulajdonos ragaszkodik a közjegyző által hitelesített kiköltözési jegyzőkönyvhöz

Ha felkeltettük az érdeklődésedet ezzel a remek bérleti lehetőséggel, ne habozz, keresd bizalommal kérdéseiddel! Szívesen segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb otthont, ahol valóban otthon érezheted magad!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
10m²
Kamra
2.6m²
Konyha
11.6m²
Fürdőszoba
4.5m²
Wc
1.1m²
Szoba
17m²
Szoba
24.5m²
Szoba
22.1m²
Előszoba
6.5m²

Elhelyezkedés

Kistarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6720734


HASONLÓ INGATLANOK


200 000 Ft

2143, Kistarcsa, Dózsa utca 15

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 58m²

170 000 Ft

Kistarcsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

140 000 Ft

Kistarcsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 49m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6720734


Az általad megtekintett kiadó kistarcsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 2 500 Ft, ami a kistarcsai átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Krisztián referens a Pásztor Endre irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720734. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kistarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.