star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

840 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 82m²


Ár:

840 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda egyik legszebb, legpatinásabb részén, a Pálvölgy és Csatárka határán, a Látóhegyen épült, csendes, forgalommentes mellékutcában. A környéken több kis bolt, szolgáltató található, de kicsit hosszabb sétával elérhető a Rózsadomb Center is. Autóval az óbudai Bécsi út bevásárlóközpontjai vagy a Rózsakert és Pasarét más bevásárló és sportolási lehetőségei gyorsan megközelíthetőek. Több hangulatos és színvonalas étterem is felfedezésre vár a gasztronómia szerelmeseinek. Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, játszótér szintén pár utcányira található. Busz a néhány sarokra lévő Szépvölgyi úton, Zöldlomb utcán vagy a Törökvészi úton jár, így a 29-es, 11-es, 111-es, 65-ös és a 65-ös járatok segítik közlekedésünket, míg éjszaka a 931-sel térhetünk haza. A környék hangulatos utcáiban kellemes sétákat lehet tenni, de a Pálvölgyi cseppkőbarlang és az Árpád kilátó sincs messze.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, szigetelt, manzárdtetős épület 1990-ben épült három lakással, aljában két garázzsal. Szitenként helyezkednek el a lakások, így kényelmesen használhatók egymás zavarása nélkül. A ház körüli kert kertész által gondozott, benne egy jól használható medence és grillezésre alkalmas rész is kialakításra került.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület első emeletén található és a lépcsőházból közelíthető meg. A lakásban folyamatosan, szükség szerint történtek a felújítások, így már megújult a konyha, a burkolatok és friss a festés.
A bejárati ajtón belépve az amerikai konyhás nappalival egy légtérben lévő előszobába érünk, ahonnan jobbra találhatók a kisebb helyiségek, mint a gardrób, fürdő, WC és a két jó méretű háló. A fürdőben zuhany is, kád is helyet kapott a WC, bidé, mosdó mellett.
A nappali előtti, kertre néző terasz igazi felüdülést, pihenési lehetőséget kínál.
A lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes. A lakás berendezve, gépesítve, hangulatos terekkel várja új lakóját.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 82nm, amit növel a 10nm nagyságú terasz. A nappali a konyharésszel 37nm, míg a hálók 13,2nm és 10nm nagyságúak.
Belmagasság lent: 2,7m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a melegvizet kombi cirkókazán biztosítja padlófűtéssel, illetve radiátorokkal. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A nyílászárókon redőny található, a nappaliban légkondi került felszerelésre, a biztonságra riasztó is vigyáz.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 100EUR. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul.
PARKOLÁS:
Parkolni az utcán lehet, valamint egy autóval a zárható garázsban és egy-egy autó számára biztosított a beállás kerten belül, illetve kívül.
BÉRLET FELTÉTELE:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető.
Bérleti díj: 2250EUR/hó + rezsi + két havi kaució
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6684597


+36 70

Ingatlannet kód: NET6684597


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². A téglalakás bérleti díja 840 ezer Ft, négyzetméter ára 10 244 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Lotus House referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.