star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Debrecen, Sestakert

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

200 ezer Ft

Kiadó lakás Debrecen, Sestakert

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Debrecen, Sestakert

  • 43m²


Ár:

200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen, Sestakert egyik legfelkapottabb részén a 2. sz. villamos vonalán található ez a kiváló állapotban lévő, bútorozott, világos és csendes lakás, melyet bérbe kínálunk. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak az egyetemistáknak, akik egy biztonságos és nyugodt környéken szeretnének élni, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi élet nyújtotta előnyökről sem. Az ingatlan 43 nm alapterületű, két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, melyek tágasak és világosak. Konyhája jól felszerelt. A lakás fűtése gázkonvektorral történik, míg a nyári melegben a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A biztonsági ajtó pedig tovább növeli a lakásban élők biztonságérzetét. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a közlekedés szempontjából is könnyen megközelíthető. A közelben található buszmegállók és a villamos megálló is a ház előtt van. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a társasházhoz tartozik egy parkoló is az ott lakók számára. A lakáshoz tartozik egy önálló tároló is.
Bérbe vehető 2 havi kaucióval min 1 éves időtartamra !
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Nappali
16m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Sestakert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6699060


+36 70

Ingatlannet kód: NET6699060


Az általad megtekintett kiadó Debrecen, sestakerti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás bérleti díja 200 ezer Ft, négyzetméter ára 4 651 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Erdődiné Szabó Edit referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699060. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Sestakert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.