star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Debrecen, Fészek lakópark

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Debrecen, Fészek lakópark 1. kép

Kiadó lakás Debrecen, Fészek lakópark

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Debrecen, Fészek lakópark

  • 69m²


Ár:

250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9 ezer Ft
Rezsi
15 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
2010
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
7 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Hosszú  távra  kiadó 1 vagy 2 fő részére Debrecenben az egyik kedvelt helyszínen , a lKishegyesi úti Fészek lakóparkban az amerikai National Instruments Debreceni gyárához közel egy 6 lakásos ( két szintes, szintenként 3-3 lakással ) zárt udvaros társasházban az első emeleten egy 69 négyzetméteres É- K- NY tájolású jó elosztású lakás. 

 A lakás háromszobás ( nappali + 2 szoba ). A külső falak hőszigeteltek , a külső nyílászárók műanyag hőszigetelt bukó-nyíló kivitelűek, az erkélyajtókon és az ablakokon fokozott zajcsillapítású redőny és a fürdőszoba kivételével az ablakokon felcsévélhető rovarháló is van. 

Helyiségek:

  • Előtér
  • az előtérből külön nyíló kézmosóval is ellátott WC
  • az előtérből nyíló polcozott kamra
  • Folyosó  nagyméretű beépített gardrob szekrénnyel
  • Konyha
  • Nappali
  • Fűrdőszoba
  • 2 szoba
  • 2 Erkély

 A nappaliban -  amelynek  egy része étkezőként funkcionál - és a szobákban szalagparketta  , a többi helyiségben igényesen kiválasztott kerámia burkolatok vannak. A konyha igényes kivitelezésű konyhaszekrénnyel, SAMSUNG NO FROST hűtőszekrénnyel, BOSCH elektromos gépekkel  tűzhellyel , beépített sütővel, mosogatógéppel , külső kivezetésű  konyhai pára- és szagelszívóval van felszerelve. 

 A fürdőszobához vezető közlekedőben ( ahonnan a két szoba nyílik ) esztétikus kivitelű , nagyméretű gardrob szekrény van, ami a teljes ruhatárat képes befogadni. A lakás részben bútorozott, a hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy ágyfunkciós sarok garnitúra , egy összecsukható fotelágy , egy modern étkezőasztal 6 székkel, egy üvegajtós TV szekrény és egy  könnyű álló kivitelű  fémpolc van, amit a bérlő igénye szerint  saját bútoraival kiegészíthet.

 A fürdőszobában  új Gorenje mosógép , a sarokkádon kívül  egy új  még használatba nem vett 90x90 méretű, víztiszta üvegű és fehér hátfalas zuhanykabin is be van  állítva .

Minden helyiség frissen van festve. A falak fehér színűek a Nappali két szemközti falának kivételével ami szürke

 A fűtéshez szükséges hőt, valamint a használati melegvíz ellátást az előtérben  elhelyezett  Immergas ELO Star típusú, 24 kW teljesítményű zárt égésterű ( A lakás légterébe visszatorlódás esetén nem kerülhet be füstgáz ) gázüzemű  kombi kazán  biztosítja , amit egy beépített szekrény  rejt el . A hőmérséklet hordozható COMPUTHERM termosztáttal, a radiátorok hőleadása termosztatikus szeleppel állítható be, illetve szabályozható. A 2024. január 08-án készült Hiteles Energetikai Tanúsítvány szerint a lakás  Energetikai minőség szerinti besorolása :” C “  osztály. Ebbe az  osztályba sorolt  ingatlanok energiahatékonysága magas, az üzemeltető rezsiköltségei alacsonyak. Az elektromos hálózat biztonságtechnikai felülvizsgálata is megtörtént, amiről jegyzőkönyv készült. 

A közös költség 9.000 forint / hónap, amit a bérleti díj tartalmaz. A bérleti díjban benne van  a Bérbeadó ingóság biztosítása is.  A lakásban állattartás és dohányzás kizárva.

Havi bérleti díj 250.000 Ft +  leolvasott mérőórák alapján fizetett közüzemi szolgáltatások díja . Két havi kaució szükséges.

Érdeklődni: +36-50-134-2731


Helyiségek

Erkély
4m²
Erkély
4m²
Kamra
2m²
Wc
1m²
Közlekedő
4m²
Előszoba
7m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Fürdőszoba
6m²
Nappali
21m²
Konyha
8m²

Elhelyezkedés

4031, Debrecen, Fészek lakópark, Kishegyesi út 164


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: 6690575


+36 50

Ingatlannet kód: 6690575


Az általad megtekintett kiadó Debrecen, Fészek lakóparki (Kishegyesi út 164) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 3 623 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miklós János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690575. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Fészek lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.