star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 380 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,6 millió Ft

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 380 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, XI. kerület

  • 380m²


Ár:

1 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1995
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Budapesten XI. ker. Jégvirág utcában TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT irodaépület kiadó. Az épület az M1-M7 közös szakaszánál, de kertvárosi területen található, közvetlen a Budaörsi út mellett. Parkolás az utcán ingyenes. Saját parkolók száma az épület előtt 8 db, zárt udvari parkolás 4 db, (bérleti díj tartalmazza a használatot) ill. további parkolás az épület előtt lehetséges 10-12 autó számára. M4 metró végállomás 7 perc séta, buszmegálló 50 m-re az épület előtt. Bevásárló központ (Eleven Center)– éttermek kb 5 perc sétával elérhető. A 852 m2-es telken kb 250 m2-es saját díszkert is található. Épület építési éve 1995, energetikai felújítás 2019-ben megtörtént, melynek során teljes homlokzat szigetelés, nyílászáró csere és 5,1 kW-os napelem telepítése, ill. vizesblokkok felújítása történt. Energetikai besorolás : „AA”. Az épületben földgáz központi kazán biztosítja a fűtést és a melegvizet, klimatizálás az irodák egy részében megoldott. Minden emeleten található WC és mosdó. Az épület földszintjén 64 m2-es tárgyaló, ill. a további szinteken 14 db irodahelyiség található. Konyha-étkező amerikai stílusban egybe nyitott. Az ingatlan belső felújítása 2024. augusztusban megkezdődött, melynek során a belső terek felújítása történik meg. (teljes hidegburkolat csere és festés, belső ajtó csere, LED világítás a teljes épületben, új konyha és étkező bútorok, beépített konyhagépekkel, mindez a mai kor elvárásainak megfelelő dizájnnal. Megtörténik még a lépcsőház teljes felújítása, földszinten recepció és fogadó tér kialakítás, továbbá egyes falak áthelyezésével, nagyobb terek kialakítása történik. Az összes irodában vezetékes IT hálózat és leállás található. Irodaház kategória ezek után B vagy B+ lesz. Az iroda igény szerint új bútorokkal ellátható. Az teljes ingatlan 1 bérlőnek kiadó, min. bérlési idő 1 év. Az átalakítás során a bérlő egyedi kérései még figyelembe vehetőek! Beköltözés előre láthatólag 2024 december 1-el lehetséges. Az iroda kiadható alapterület 380 m2. Bérleti díj, 10,5 euró/hó/m2. Üzemeltetési költség nincs. Rezsiköltség a saját fogyasztás alapján történik. (víz, gáz, villany, melyet a naperőmű támogat) A feltett fényképek a felújítás előtt készültek.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Jégvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718655


Az irodáról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az iroda bérleti díja 1,6 millió Ft, négyzetméter ára 4 211 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Skokán Tamás referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.