star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Üllő

  • 545 m²

    alapterület
  • 545 m²

    telek

Bérleti díj:

805,38 ezer Ft

Kiadó ipari Üllő

  • 545 m² alapterület
  • 545 m² telek

  • Kiadó ipari Üllő

  • 545m²


Ár:

805 380 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Az üzleti vállalkozások számára ideális ingatlan bérbeadása érdekében figyelmébe ajánljuk ezt a kivételes lehetőséget, amely Pest vármegyében, Üllő városában található. Az ingatlan alapterülete 545 négyzetméter, amely egy ipari területen helyezkedik el, így tökéletes választás lehet ipari csarnok vagy raktár funkcióra. Az ingatlan állapota átlagos, így a bérlők számára lehetőséget biztosít a saját igényeiknek megfelelő átalakításokra és fejlesztésekre. A központi elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan könnyen megközelíthető, ami különösen előnyös a logisztikai tevékenységek szempontjából. Az ingatlan környezete csendes és biztonságos, ami hozzájárul a zavartalan munkavégzéshez. A közeli úthálózat kiválóan szolgálja a logisztikai feladatokat és az alkalmazottak és az üzleti partnerek számára is könnyen elérhető a helyszín. Üllő városa gazdag infrastruktúrával rendelkezik, számos üzleti lehetőséget kínálva a környéken. . A település dinamikusan fejlődik, így a jövőbeli bővítési lehetőségek is adottak, amelyek tovább növelhetik az ingatlan értékét. Az ipari csarnok vagy raktár funkció mellett az ingatlan sokféle más lehetőségre is alkalmas, így a bérlők szabadon alakíthatják ki a saját elképzeléseik szerint. A 545 négyzetméteres terület elegendő helyet biztosít a különböző üzleti tevékenységekhez. Bízunk benne, hogy az ingatlan iránti érdeklődése felkeltette figyelmét, és szeretettel várjuk kérdéseit vagy további információk iránti igényét. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb üzleti ingatlant, amely hozzájárulhat a vállalkozása sikeréhez és fejlődéséhez. Az ingatlan bérbeadása során maximális támogatást és szakértelmet nyújtunk, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozhassa meg.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Elhelyezkedés

Üllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717941


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717941

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 545 m², míg a hozzá tartozó teleké 545 m². Az ipari bérleti díja 805,38 ezer Ft, négyzetméter ára 1 478 Ft. Az ingatlant Bényei Zsolt referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.