star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 340 m²

    telek

Bérleti díj:

230 ezer Ft

Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest 1. kép

Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 340 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 78m²


Ár:

230 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Rezsi
21 ezer Ft
Kaució
1 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Erkély, terasz mérete
8 m²
Egyéb extrák
Medence
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

XIX. kerületben egy patinás  földszinti kertkapcsolatos  családi házba ÁRON ALUL kiadó,  2,5 szobás 78 négyzetméteres családi ház 246 nm telekkel XIX. Zrinyi ut Kispest központjához és az  M5 autópálya bevezető szakaszához közel 230.000.-ft/hó + rezsiérti kiadó. A ház világos, kevés butorzattal, gépesített lakás kádas fürdőszoba, ház központi fűtéses, amely vízórás, zöldövezetre néző ablakokkal, jó elrendezésű amerikai konyhás ki alakitással, gépesített, a konyhában tűzhely. A folyosón beépített szekrények fogadnak, melyek szépen berendezett, mögötte kis ebédlő lett kialakítva a nagyobbik szobából. A nagyobb szobában több ajtós beépített szekrény van még. Szemben fürdőszoba, mely teljesen a plafonig csempézett, szépen rendben tartott. Az előszobában előszobafal a kabátoknak, táskáknak, és egy új kombinált hűtőgép is a bérlőre vár.  A környék csendes, jól megközelíthető.! . Internet szerződés saját névre köthető.  Havi bérleti díj: 230.000, - Ft + rezsi. . Az utcát rendezett és csendes környezet jellemzi. költözéshez ké havi kaució szükséges! Hívjon, hogy megmutathassam ezt a szép lakást! 

  Keressük az ingatlan józan életű, csendes, magára és a környezetére is igényes, nem dohányzó, biztos anyagi háttérrel rendelkező bérlőjét. Kisállat nem hozható. Kérem a fenti adatokat vegyék figyelembe és így érdeklődjenek! Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm, de nem kérem! Tel: 06705391816

 

 


Elhelyezkedés

1194, Budapest, XIX. kerület, Kispest, Templom tér utca 87

Helyrajzi szám: 984/12/2013


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6717303


Lászlóné Fejér

Lászlóné Fejér

Hirdető további ingatlanjai
Lászlóné Fejér

Lászlóné Fejér

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


400 000 Ft

Budapest, XIX. kerület, Munkácsy utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²
Az általad megtekintett kiadó Budapest, XIX. kerület, kispesti (Templom tér utca 87) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 340 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház bérleti díja 230 ezer Ft, négyzetméter ára 2 949 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lászlóné Fejér hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Kispest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.