star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 350 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 243 m²

    telek

Bérleti díj:

1,60 millió Ft

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 350 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 243 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 350m²


Ár:

1 601 480 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

PANORÁMÁS, MEDENCÉS, 7 SZOBÁS családi ház KIADÓ a XII. Moha utcában!
XII. Csillebérc, Irhás árok és Farkas-völgy találkozásánál, festői szépségű természetvédelmi övezet közvetlen közelében található a Moha utca. Zsákutca lévén csak az ott lakók közlekednek benne, jó levegő, csend és nyugalom jellemzi a környéket. A 2004-ben épült 3 szintes, 350 m2-es ingatlan visszafogott, letisztult stílusával minden ízlést kielégít.

A TÖBBGENERÁCIÓS családi ház 1243 m2-es telken helyezkedik el, gyönyörű növényekkel teli lépcsőzetes kertje szépen illeszkedik a hegy domborzati viszonyaihoz. Az épület minden szintjén tágas teraszok találhatók, melyekről lenyűgöző panoráma nyílik a Frank hegyre és a városra.
A FÖLDSZINTEN 3 autó számára is elegendő garázshely van, de az udvarra további 1 autó is be tud állni. Ez a szint az 52 m2-es wellness-fitness helye is egyben, ahol egy beltéri medence, szauna és 26 m2-es hobbi/vendég szoba biztosít kikapcsolódást az itt élőknek.
Az ELSŐ EMELET a családi élet színtere: konyha, ebédlő, tágas nappali, fürdő és 2 külön bejáratú szoba található itt.
A MÁSODIK EMELETEN lévő további 2 szoba, nagy nappali és fürdőszoba kiválóan alkalmas lehet akár még egy családnak.
A ház remek tájolásának és a sok nagy ablaknak köszönhetően egész nap fényárban úszik. Színvonalas kivitelezésének és a jól átgondolt belső tervezésnek köszönhetően az ingatlan kiválóan alkalmas lehet két generáció együttélésére, de akár diplomáciai testület családjai részére is.
A közeli Gazdagréten, Budaörsön minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges (orvos, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, stb.)

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik értékelik a minőségi élettér adta kényelmet, a zöld környezetet, és nem szeretnének kompromisszumokat kötni otthonuk megválasztásakor. Keressen még ma, hogy megismerhesse ezt az egyedi lehetőséget!
Érdeklődni: 30/606-8266 vagy molnar.ildiko@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Moha utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6720078


+36 30

Ingatlannet kód: NET6720078


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi (Moha utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 243 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház bérleti díja 1,60 millió Ft, négyzetméter ára 4 576 Ft. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720078. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.