star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Velem

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 650 m²

    telek

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó ház Velem

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 650 m² telek

  • Kiadó ház Velem

  • 50m²


Ár:

250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Szeretnénk bemutatni Önöknek a Velemben található, frissen felújított, modern ingatlant, amely bútorozva bérbe adó.
Az ingatlan egy csodálatos, csendes környéken található, ahol a biztonság és a nyugalom garantált. Az ingatlan egy 50 nm-es, prémium kivitelezésű, használt ház, amely egy 650 nm-es telekre épült. Az ingatlan állapota jó, és világos, modern belső térrel rendelkezik. Az ingatlanban két szoba és egy fürdőszoba található, amelyekben beépített bútorok és szekrények találhatók. Az ingatlan fűtése elektromos (infra), és motoros redőnyökkel van felszerelve. Az ingatlanban található egy szauna is, amely lehetővé teszi a pihenést és a testi-lelki feltöltődést. A kert rendkívül rendezett és gondozott, amely lehetővé teszi a szabadidős tevékenységek számára is. Parkolás a térkövezett udvarban lehet.
Az ingatlan minimum 1 évre bérelhető.
Bérleti díj 250.000 Ft+rezsi.3 havi kaucó szükséges.
Kisállat egyéni megbeszélés esetén lehetséges.
Köszönjük, hogy elolvasta hirdetésünket, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk Önökkel! Üdvözlettel, Az ingatlanközvetítő csapata
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Előszoba
3m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
15m²
Nappali
16m²
Szoba
8m²
Szoba
8m²

Elhelyezkedés

Velem


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715867


+36 70

Ingatlannet kód: NET6715867

Az általad megtekintett kiadó velemi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 5 000 Ft. Az ingatlant Tóth Éva referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velem ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.