star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Székesfehérvár, Búrtelep

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 048 m²

    telek

Bérleti díj:

450 ezer Ft

Kiadó ház Székesfehérvár, Búrtelep

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 048 m² telek

  • Kiadó ház Székesfehérvár, Búrtelep

  • 87m²


Ár:

450 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár kedvelt részén a Búrtelepen, közel a vasútállomáshoz kiadó ez a méretes telken fekvő, szépen felújított nappali + 2 szobás családi ház hosszabb távra. Mivel üresen áll, ezért gyakorlatilag azonnal költözhető, birtokba vehető. Elsősorban vállalkozás számára kiadó, de családok jelentkezését is várjuk.

Az épület egy 1048 négyzetméteres telken fekszik. A házban nappali, két szoba, hatalmas konyha étkezővel, egy sarokkádas fürdőszoba és két WC kapott helyet 87 négyzetméteren. Az étkezőből közvetlen kijárat van a hangulatos kerti kiülőhöz. A házhoz építve található még pár tárolóhelyiség, valamint az udvaron áll egy lemezgarázs is.

A fűtés elektromos falipanelekkel történik, helyiségenként egyedileg szabályozva a kívánt hőmérsékletet, akár távolról vezérelve is. A tetőn 6,5 kW-os napelem termeli a villamos energiát. A szaldós elszámolásnak, a korszerű nyílászáróknak és a szigetelésnek köszönhetően a ház fűtése nem kerül többe, mint egy panel lakásé. Az ablakokon redőny gondoskodik a megfelelő árnyékolásról. Az elektromos betáplálás 3 fázisú és alkalmas akár elektromos autó töltésére is.

A ház mögötti kert igazi oázis. A fáknak köszönhetően nyáron is kellemes hűvös van a nagy részén. Bőven van hely a szabadtéri tevékenységekhez.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. A vasútállomás pár perces sétára van csak. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja, annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje, ahonnan már szinte az egész város megközelíthető. Parkolás a telken több autó számára is biztosított.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, napelem, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Búrtelep, Székesfehérvár Búrtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715975


HASONLÓ INGATLANOK


200 000 Ft

Székesfehérvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 70m²

300 000 Ft

Székesfehérvár, Maroshegy

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 154m²

280 000 Ft

Székesfehérvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715975


Az általad megtekintett kiadó Székesfehérvár, búrtelepi (Székesfehérvár Búrtelep) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 048 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház bérleti díja 450 ezer Ft, négyzetméter ára 5 172 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715975. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Búrtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.